Breng buiten tot leven! Bezoek WWOO dealer Van Beem

Ben jij je aan het oriënteren voor een buitenkeuken en/of het aanpassen van je tuin? Bezoek van Beem in Zwanenburg! Je vindt er alle A-merken onder één dak. Bij Van Beem kun je terecht voor een totaalpakket voor je tuin, terras of balkon. WWOO is trots dat het familie bedrijf dat al decennia lang specialist is in maatwerk onderdeel is van ons dealernetwerk.

WWOO, SOLARLUX, MARKILUX, LUGARDE, CORRADI EN IN-LITE
DE A-MERKEN VAN VAN BEEM

Voor jouw tuin project krijgt je één aanspreekpunt, die alle zaken coördineert zodat de professionele vaklieden hun werk optimaal kunnen uitvoeren en je zorgeloos kunt genieten van jouw nieuwe tuin, veranda of zonwering.

Maak vrijblijvend een afspraak met de adviseurs in de 10.000m²  buitenleven showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol).

Meer info

Van Beem WWOO
WWOO Van Beem
Van Beem tuin
Van Beem

WWOO collectie

WWOO betonnen buitenkeuken

WWOO is dé multifunctionele buitenkeuken, spa of erfafscheiding van nu. Een WWOO is onderhoudsvrij en beschikbaar in lichtgrijs of antraciet beton. Met drie verschillende hoogten en elke lengte die je maar wilt, zijn er talloze opbouw variaties mogelijk, waardoor WWOO in vrijwel elke setting past. Kijk in ons lookbook voor inspiratie met onze vele voorbeelden.

Offerte

Check onze buitenkeuken collectie  en kies de keuken die bij jouw wensen past! Uiteraard kun je ook je je persoonlijke samenstellen d.m.v. onze prijslijst, plaats de WWOO virtueel in je tuin met onze handige WWOO appOf vraag direct een persoonlijk ontwerp aan via contact@wwoo.nl/ +31 (0)85 4896262