De top 5 WWOO buitenkeuken wannahaves

Het mooie weer breekt aan dus de tuin gaat weer vol op gebruikt worden. Met de wannahaves van WWOO zorgt jij er voor dat je WWOO buitenkeuken niet alleen stijlvol aangekleed word, maar dat je nog meer uit je buitenkeuken haalt. 

Met onze top 5 wannahaves geniet jij extra van de WWOO buitenkeuken en dus je tuin!

5. WWOO Messenblok

Eten bereiden zonder een mes is bijna niet voor te stellen. Om alle messen binnen handbereik te hebben is het WWOO messenblok onmisbaar. In samenwerking met Ron Blaauw is het houten messenblok ontstaan. Integreer het messenblok in de WWOO met de WWOO cut-out of zet hem neer op het aanrechtblad. 

Messenblok buitenkeuken

4. WWOO Snijplanken

De WWOO snijplanken zijn ideaal voor het eten bereiden, maar ze brengen ook nog een warmte aan je buitenkeuken. Net als het WWOO messenblok zijn ook alle drie de WWOO snijplanken samen met chefkok Ron Blaauw tot stand gekomen. Dus met de WWOO snijplanken heb je een chefkok-waardig product in de buitenkeuken. 

buitenkoken snijplank wwoo

3. WWOO Handdoekhaak RVS

De handdoekhaak is niet alleen ideaal om je handdoeken op te hangen, maar ook om je barbecuegereedschap bij elkaar te houden. Daarnaast kan jij de WWOO handdoekhaak plaatsen op jouw favoriete plek aan het aanrecht. Kortom een multifunctioneel product!

Buitenkeuken op maat handoekhaak

2. WWOO Hang-ons

Plantjes, ingrediënten of keukengerei. Het zijn allemaal producten waarvoor je de WWOO hang-ons kan gebruiken. Met de uitsparing aan de achterkant kunnen de WWOO hang-ons op elke plek worden opgehangen aan de aanrechtbladen of legplanken. Kies voor de WWOO hang-ons en maak werken aan de WWOO nog eenvoudiger!

wwooden box wwoo

1. Onze vernieuwde WWOODEN Box 

Met zowel de WWOODEN box small als large krijgt je WWOO echt een boots. Het is dé wannahave voor het opbergen van jouw outdoorcooking accessoires en met het stalen frame zorg zijn de WWOODEN boxen ook nog een ijzersterk. De beugel aan de voorkant zorgt er niet alleen voor dat je de box eenvoudig naar voren kan trekken, maar ook dat je handdoek of barbecuegereedschap altijd in de buurt is!

betonnen buitenkeuken WWOODEN BOX collectie

WWOO collectie

WWOO betonnen buitenkeuken

WWOO is dé multifunctionele buitenkeuken, spa of erfafscheiding van nu. Een WWOO is onderhoudsvrij en beschikbaar in lichtgrijs of antraciet beton. Met drie verschillende hoogten en elke lengte die je maar wilt, zijn er talloze opbouw variaties mogelijk, waardoor WWOO in vrijwel elke setting past. Kijk in ons lookbook voor inspiratie met onze vele voorbeelden.

Offerte

Check onze buitenkeuken collectie  en kies de keuken die bij jouw wensen past. Uiteraard kun je ook je je persoonlijke samenstellen. Of vraag direct een persoonlijk ontwerp aan via contact@wwoo.nl/ +31 (0)85 4896262