Hotspot: Strandpaviljoen Noorderlicht

Meet WWOO at Strandpaviljoen Noorderlicht: op 300 heerlijke meters vanaf de noordafgang vind je de laatste echte vrijplaats van Bergen Noord-Holland. Wie je ook bent en waar je ook vandaag komt. Spoel aan bij Noorderlicht en Enjoy!

De koks bereiden de heerlijkste gerechten en hapjes. Veel healthy food, zoveel mogelijk biologisch. Veel vega en vegan. Bottomline: geen troep en altijd vernieuwend en met oog voor de lifecycle. Dat geldt ook voor de dranken: goede wijnen, heerlijke bieren en hele lekkere soda’s, smoothies en vruchtensappen.

WWOO is über trots op deze samenwerking! Je vindt op deze unieke locatie een WWOO tastlocatie. Reserveer een tafeltje of wil je echt de ultieme rust opzoeken en toch genieten van de heerlijke kaart? Bestel dan de Noorderlicht picknick mand. Deze unieke locatie is ook beschikbaar voor events zoals een bruiloft.

Strandpaviljoen Noorderlicht
Strandpaal 32
1862 VL Bergen aan Zee
info@nlbergen.nl

Bezoek de website!

Noorderlicht WWOO buitenkeukens
Noorderlicht
Noorderlicht
Fotos WWOO watermerk 1600px x 1200px 2 van 2 300620206
strandpaviljoen buitenkeuken
Noorderlicht WWOO bbq
Braai wwoo
braai betonnenbuitenkeuken

WWOO collectie

WWOO betonnen buitenkeuken

WWOO is dé multifunctionele buitenkeuken, spa of erfafscheiding van nu. Een WWOO is onderhoudsvrij en beschikbaar in lichtgrijs of antraciet beton. Met drie verschillende hoogten en elke lengte die je maar wilt, zijn er talloze opbouw variaties mogelijk, waardoor WWOO in vrijwel elke setting past. Kijk in ons lookbook voor inspiratie met onze vele voorbeelden.

Offerte

Check onze buitenkeuken collectie  en kies de keuken die bij jouw wensen past! Uiteraard kun je ook je je persoonlijke samenstellen d.m.v. onze prijslijst, plaats de WWOO virtueel in je tuin met onze handige WWOO appOf vraag direct een persoonlijk ontwerp aan via contact@wwoo.nl/ +31 (0)85 4896262