161,00 BTW inbegrepen

DUBBELE SONDE AFSTANDSTHERMOMETER

Meten is weten. Met de draadloze Dual Probe Remote Thermometer meet u de kerntemperatuur van uw ingrediënt(en) en de binnentemperatuur van uw Big Green Egg tot de dichtstbijzijnde graad. De Dual Probe werkt met 2 sondes en een ontvanger die je bij je houdt. Wanneer de gewenste temperatuur is bereikt, geeft de ontvanger automatisch een signaal (tot 91 meter).

Dit precisie-instrument in unieke EGG-vorm laat niets aan het toeval over. Daarom heeft de Dual Probe Remote Thermometer al een aantal temperaturen voorgeprogrammeerd voor rund, kalf, lam, varken, gevogelte en negen soorten wild (zoals eend en ree). Wil je de temperaturen aanpassen aan je persoonlijke voorkeur? Dan kunt u. De sondes werken tot een temperatuur van 380°C.

BGE-116383

Wat is een WWOO?
WWOO is de multifunctionele modulaire buitenkeuken die in elke tuin past. Het ontwerp maakt: WWOO de ultieme buitenkeuken, die je vindt in tuinen over de hele wereld. Ontwerp de WWOO als vrijstaande buitenkeuken, verwerk deze in jouw schutting, buitenspa of creëer de ultieme buitenlounge onder je veranda. WWOO is de unieke, stijlvolle en onderhoudsvriendelijke buitenkeuken waarmee je 365 dagen per jaar van je tuin kunt genieten.

Betonnen buitenkeukens
Stalen buitenkeukens
WWOO Accessoires
Big Green Eggs
Big Green Egg Accessoires
WWOO BBQ-workshops