33,00 BTW inbegrepen

FLEXIBELE GRILL LICHT MET STEUN

Ah, shine my EGG! De nieuwe Flexible Grill Light is de ideale lichtassistent die meebuigt en zijn licht laat schijnen waar jij dat wilt. De handige led-lamp heeft een buigbare steel met aan het uiteinde een sterke magnetische voet. De losse montagebeugel bevestig je eenvoudig aan de strap of mates van je EGG. Lichten aan? Actie!

Is de schemering ingevallen? Met de Flexible Grill Light van de Big Green Egg zelfs in het donker kun je EGG nog steeds gebruiken. Hij straalt een krachtige lichtstraal uit zodat je het koken van je gerechten zeer nauwkeurig kunt controleren. Dit flexibele type wordt geleverd met batterijen en een magnetische basis. Je haalt de lamp eenvoudig van de montagebeugel om hem (binnen) op te bergen. Of ergens anders schijnen. Dus 2 graden naar rechts buigen... perfect!

BGE-122940

Wat is een WWOO?
WWOO is de multifunctionele modulaire buitenkeuken die in elke tuin past. Het ontwerp maakt: WWOO de ultieme buitenkeuken, die je vindt in tuinen over de hele wereld. Ontwerp de WWOO als vrijstaande buitenkeuken, verwerk deze in jouw schutting, buitenspa of creëer de ultieme buitenlounge onder je veranda. WWOO is de unieke, stijlvolle en onderhoudsvriendelijke buitenkeuken waarmee je 365 dagen per jaar van je tuin kunt genieten.

Betonnen buitenkeukens
Stalen buitenkeukens
WWOO Accessoires
Big Green Eggs
Big Green Egg Accessoires
WWOO BBQ-workshops