WWOO TUIN ONTWERP

Ben je op zoek naar tuin ontwerp ideeën en inspiratie? WWOO is een creatie van de Nederlandse ontwerper Piet-Jan van den Kommer en heeft oplossingen passend bij iedere tuin. Het hoofdkantoor vind je tussen de bloembollenvelden op een terrein van 1,5 hectare grond. Hier vind je de outdoor showroom met diverse buitenkamers, diverse betonnen buitenkeukens, fruitboomgaard en moestuin. Bewust omgaan met het milieu is een belangrijke pijler voor WWOO. Zo is er een eigen verbrandingsoven, waarmee het hele terrein van energie wordt voorzien en produceert iedere agent in eigen land

WWOO COLLECTION

De mogelijkheden om je tuin en WWOO compleet te maken zijn eindeloos: een Big Green Egg, wasbak, geïntegreerde haard of braai, stoere opbergkistjes, houten snijplanken, noem het maar op. Jaarlijks bereiden wij onze collectie uit met nieuwe wannahaves. WWOO is premium dealer van Big Green Egg. Check ons lookbook voor meer tuin ideeën.

” WWOO outdoor cooking: just add some friends…”

WWOO WORLDWIDE

WWOO verovert in rap tempo de wereld . De buitenkeukens en collectie zijn over de hele wereld verkrijgbaar. Van de U.S., tot Israël en van Spanje, tot the U.K. Check hier de dealer in jouw regio.

WWOO AGENTS WANTED

Vanwege de vraag vanuit heel de wereld zijn wij op zoek naar agenten worldwide. Ben jij, of ken jij de ondernemer die wij zoeken? Join the WWOO family en stuur ons een mail voor de mogelijkheden.