Workshop 27 juli: Desem pizza maken

Wil je de WWOO buitenkeuken live ervaren en ben je gek op pizza? Dan is deze workshop wat voor jou! Deze workshop wordt gegeven in de prachtige proeftuin van de winkel organic food for you  en is in samenwerking met Maalderij de Gouden Engel.

La Pizza al lievito madre!

Workshop desempizza
vrijdag 27 juli 16-20 uur
Bij Organic Bergen

Een eigen desem uit de Dolomieten,
biologische tarwe en Bergense zeewind…

Een knapperige korst en prachtig gerezen deeg. Zo zacht dat, als je wolken kon proeven, ze misschien wel zo zullen smaken…Met biologische bloem van lokaal geteelde tarwe die in Maalderij de Gouden Engel wordt gemalen onthult Vincent van der Wolf tijdens deze workshop de geheimen van desempizza.

Tijdens de workshop leer je alles over het werken met desem, het maken van het deeg en hoe je zelf geweldige pizza bakt. Na afloop van de workshop krijg je een eigen deeg en een deel van Vincent’s desem mee om zelf verder te bakken.

Locatie: Organic food for you Bergen
Prijs: 50,- p.p. inclusief je eigen gemaakte pizza en welkomsdrankje.
Tijdens de workshop wordt er gebruikt gemaakt van de WWOO Braaimaster

Aanmelden of meer informatie? Neem contact op met Organic food for you 072-5894083 of stuur een mail naar eric@organicfoodforyou.nl

Meer over Organic

Biologische wijnen, verse groenten en fruit – en zelfs gezouten boter die smaakt zoals je niet wist dat boter kon smaken. Geen toegevoegde rommel, 100% puur en vooral lekker. Heb je al trek?