WWOO is premium Big Green Egg dealer

WWOO is ook premium Big Green Egg dealer. Deze BBQ is één van de accessoires om je buitenkeuken naar gebruikerswensen uit te breiden. Sinds de lancering is WWOO verknocht aan de Big Green Egg en is dé trotse Big Green Egg dealer van Nederland! Deze Ferrari onder de BBQ’s kan grillen, bakken, koken, stoven, roken, slow cooking etc… Van mooi gegrild sappig vlees tot zacht gegaarde langoustines. En van knapperig brood tot de meest verfijnde desserts! Door het unieke, dubbelwandige keramiek, kun je de temperatuur tot op de graad nauwkeurig regelen. Dat maakt de Big Green Egg tot het geheim achter ontelbare culinaire wondertjes. Hij is niet voor niets favoriet bij vele sterrenchefs en honderdduizenden foodies over de hele wereld.

Outdoorcooking (web)shop

WWOO heeft naast de Big Green Egg de bijbehorende accessoires beschikbaar, zoals de pizza steen, conveggtor, gietijzeren grill-rooster, de pook etc. De webshop is een aanrader voor kookliefhebbers om te bezoeken.

Tip

WWOO deelt regelmatig recepten op haar blog en je aanmelden voor het menu van de maand van Big Green Egg is ook echt genieten!