BETONNEN BUITENKEUKEN VAN WWOO ©

WWOO © de stijlvolle onderhoudsvrije betonnen buitenkeuken van Nederlandse bodem waar elke barbecue in past. Ontwerp en maak je betonnen buitenkeuken en geniet maximaal van je tuin.

STAP 1: BEPAAL DE LOCATIE IN JE TUIN

Buitenkeuken bij zwembad

Groot, klein, hoog, laag, met bbq, wasbak, buitenhaard, diner/ lounge plek? You name it! Schrijf je wensen op. Bepaal dan de locatie voor je WWOO op basis van jouw wensen en waarvoor jij de WWOO allemaal wil gaan gebruiken.

STAP 2: KIES JE BETONNEN ELEMENTEN

Buitenkeuken

Beton grijs of antraciet? Één meter dertig, één meter vijf en zestig of twee meter hoog, tot zo lang je maar wilt. Kies je betonnen segmenten(de grootte van je WWOO) en de verschillende betonnen elementen, zoals de hoogte van je WWOO, de legplanken en planken met uitsparingen. De WWOO is een modulair systeem dat geheel naar je persoonlijke wensen en budget samen te stellen, waardoor de prijzen per opstelling verschillen.

Oerhollands dutch design

STAP 3: KIES JE ACCESSOIRES

Buitenkeuken

Wat zijn je belangrijkste wensen? Opbergen, grillen, buitenhaard en/of een wasbak? Kies jouw accessoires op basis van je wensen en budget. Uiteraard zijn er ook verschillende mogelijkheden op je bestaande bbq, zoals onder andere de Big Green Egg te integreren. Onze ontwerper denkt hierin graag je met mee om samen jouw ultieme persoonlijke buitenkeuken te ontwerpen.

STAP 4: PLAATS DE WWOO IN JOUW TUIN

Buitenkeuken

Hier vind je een overzicht van onze collectie buitenkeukens. Wens je een op maat gemaakt voorstel? Wij maken graag samen een persoonlijk ontwerp en voorstel voor jou op basis van jouw wensen. Bel +31 (0)85 4896262 of stuur ons een mail: contact@wwoo.nl.

BETONNEN BUITENKEUKEN COLLECTIE WWOO ©

“Buitenkeuken Green Egg, bbq of kamado ? “