FIRE & FOOD: Wannahaves om het hele jaar buiten te koken

De bladeren vallen van de bomen, de avonden worden kouder en de dagen korter: de herfst is begonnen! Met multifunctionele wannahaves van WWOO kun je het hele jaar door buiten koken en genieten.

WWOO is een stoere buitenkeuken met een modern design, gemaakt van onverwoestbaar beton en perfect om deze herfst in te koken en warmte te creëren. De mogelijkheden zijn eindeloos, want alle warmte- en kookbronnen die WWOO te bieden heeft zijn allemaal geïntegreerd in de buitenkeuken zelf.

Multifunctionele haard

Neem onze Zuid-Afrikaanse Braaimaster: een kolenmaker, grill, barbecue en buitenhaard in één. Naast een sfeervol haardvuur stoken, kun je hiermee dus ook de lekkerste culinaire gerechten grillen. Daarbij wordt hij volledig geïntegreerd in de modulaire WWOO en past hij in ieders tuin. Waan je even in het mooie, warme Afrika en geniet van het lekkere en pure eten uit de Braai.

Kamado

We blijven in de internationale sferen, want we hebben natuurlijk ook nog onze ‘all time favorite’, de Ferrari onder de kamado’s, de Big Green Egg, een uitvinding met Aziatische komaf. Bedenk het, en de Big Green Egg bakt, grilt, braad of kookt het voor je. Denk vooral ‘out of the egg’

Daarbij is het een zeer gebruiksvriendelijke barbecue: door het unieke, dubbelwandige keramiek kun je de temperatuur tot op de gewenste graden nauwkeurig regelen. WWOO is premium dealer van Big Green Egg. Uiteraard bieden wij naast de uitsparing voor de Big Green Egg in het betonnen WWOO keukenblad ook mogelijkheden voor andere kamado’s.

Pitcooking

Daarnaast bevat onze collectie een ultra handige kookpit. WWOO is dealer van de Burnwise van Fridael. Door een speciale techniek haalt het zijn brandstof uit hout en ander organisch materiaal. Dat is nog eens natuurlijk koken! Ideaal om vloeistoffen als soep en saus op te warmen, maar ook om heerlijke ambachtelijke noten en zaden in af te bakken.

WWOO Wannahaves

WWOO outdoor kitchen

WWOO is dé buitenkeuken, spa of erfafscheiding van nu. Een WWOO is vrijwel onderhoudsvrij en beschikbaar in lichtgrijs of antraciet beton. Met drie verschillende hoogten en elke lengte die je maar wilt, zijn er talloze opbouw variaties mogelijk, waardoor WWOO in vrijwel elke setting past. Kijk in ons lookbook voor inspiratie met onze vele voorbeelden.

Offerte

Bekijk alle ontwerp mogelijkheden van de modulaire WWOO, plaats de WWOO virtueel in je tuin met onze handige WWOO app. Of vraag direct een persoonlijk ontwerp aan via contact@wwoo.nl/ +31 (0)85 4896262.