NIEUWE WANNAHAVE: WWOO buitenverlichting

Wij van WWOO Outdoor Kitchen zijn druk bezig met een nieuwe productlijn om je WWOO helemaal af te maken… Ja, je ziet het goed. WWOO is bezig met een lijn voor buitenverlichting! Want zeg nou zelf, wat is handiger dan een mooi sfeerlicht die bij je WWOO past, en tegelijkertijd een hulpmiddel is bij het buiten koken en het outdoor leven? Daarbij zal dit licht voor een nóg gezelligere sfeer in je tuin gaan zorgen.

Wij gaan nog even verder met het ontwikkelen en ontwerpen van deze lijn zodat je zo snel mogelijk gebruik kan maken van dit perfecte accessoire. Stay tuned voor deze Wannahave!

WWOO outdoor kitchen

WWOO is dé buitenkeuken, spa of erfafscheiding van nu. Een WWOO is vrijwel onderhoudsvrij en beschikbaar in lichtgrijs of antraciet beton. Met drie verschillende hoogten en elke lengte die je maar wilt, zijn er talloze opbouw variaties mogelijk, waardoor WWOO in vrijwel elke setting past. Kijk in ons lookbook voor inspiratie met onze vele voorbeelden.

Offerte

Bekijk alle ontwerp mogelijkheden van de modulaire WWOO, plaats de WWOO virtueel in je tuin met onze handige WWOO appOf vraag direct een persoonlijk ontwerp aan via contact@wwoo.nl/ +31 (0)85 4896262.