WWOO betonnen buitenkeuken collectie 2019

Nog niet de link gelegd tussen de tuin, een nieuwe buitenkeuken en het ultieme buitenleven? Vanaf nu kun je daar niet meer om heen! WWOO heeft voor 2019 een compleet nieuwe collectie aan betonnen buitenkeukens. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar om het ontwerp proces iets makkelijker te maken bestaat de collectie nu uit meerdere ontwerp segmenten: denk aan twee tot zes segmenten, de buitendouche, de corner en de special collection.

Ultiem genieten

Ultiem tot rust komen of lekker kokkerellen met vrienden en familie in de tuin, Piet-Jan van den Kommer weet er dus wel raad mee. De garden design basics van WWOO creëren van de tuin een zen omgeving, waar je een eigen thuis spa kan ervaren met de WWOO douche. Waarvan de kraan zowel aan te sluiten is op koud als op warm water, zo hoef je er geen afscheid van te nemen in de winter. Voor de aankomende zomer is het natuurlijk heerlijk verfrissend na een lange werkdag om onder de buiten douche te springen en daarna lekker te loungen in de zon met een glas wijn op de modulaire lounge bank. Ontstressen in een eigen buiten spa, klinkt als muziek in de oren.

WWOO: de multifunctionele eye-catcher in je tuin

Ontstressen in eigen tuin staat in lijn met iets dat niet iedereen in de vingers heeft, een opgeruimde tuin. De nieuwe storage possibilities van WWOO zijn de basis van een opgeruimde tuin en creëren hierdoor ook meer rust. Een tuin is er natuurlijk om in te leven en vooral optimaal te genieten, maar het moet wel een beetje geordend en opgeruimd zijn. Met de nieuwe houten WWOO kratjes is dit zo gebeurd. Gebruik ze om je verse groenten, flessen water en wijn in op te bergen tijdens een BBQ festijn met de familie in de buitenkeuken. Ze dienen niet alleen als opbergelement, maar ook als tuin decoratie. Zet er bijvoorbeeld een lamp of een schaal met kaarsen op om extra licht en gezelligheid te creëren na zonsondergang. Helemaal klaar om dit weekend al te genieten van het lente zonnetje!

WWOO outdoor kitchen

WWOO is dé buitenkeuken, spa of erfafscheiding van nu. Een WWOO is vrijwel onderhoudsvrij en beschikbaar in lichtgrijs of antraciet beton. Met drie verschillende hoogten en elke lengte die je maar wilt, zijn er talloze opbouw variaties mogelijk, waardoor WWOO in vrijwel elke setting past. Kijk in ons lookbook voor inspiratie met onze vele voorbeelden.

Offerte

Bekijk alle ontwerp mogelijkheden van de modulaire WWOO, plaats de WWOO virtueel in je tuin met onze handige WWOO appOf vraag direct een persoonlijk ontwerp aan via contact@wwoo.nl/ +31 (0)85 4896262.