EVENT: Meet WWOO @ Meesters in de tuin 2018

Hovenier of tuinarchitect? Meet WWOO @ Meesters in de tuin 2018!

Op donderdag 18 oktober vindt de vierde editie plaats van het exclusieve Meesters in de Tuin event. Meesters in de Tuin is een plek waar de allerbeste hoveniers, tuinontwerpers, tuinarchitecten, zwembadbouwers en villabouwers elkaar ontmoeten. Zowel in formele sfeer gericht op innovatie en inspiratie tijdens het eerste gedeelte van het event, als in informele sfeer onder het genot van een hapje, drankje en muziek tijdens het tweede “netwerk” gedeelte. Ook is het dit jaar weer mogelijk om je aan te melden voor de Kwekerij excursie van Boomkwekerij Ebben welke al in de ochtend van start gaat.

WWOO outdoor kitchen

WWOO is dé buitenkeuken, spa of erfafscheiding van nu. Een WWOO is vrijwel onderhoudsvrij en beschikbaar in lichtgrijs of antraciet beton. Met drie verschillende hoogten en elke lengte die je maar wilt, zijn er talloze opbouw variaties mogelijk, waardoor WWOO in vrijwel elke setting past. Kijk in ons lookbook voor inspiratie met onze vele voorbeelden.

Offerte

Bekijk alle ontwerp mogelijkheden van de modulaire WWOO, plaats de WWOO virtueel in je tuin met onze handige WWOO app. Of vraag direct een persoonlijk ontwerp aan via contact@wwoo.nl/ +31 (0)85 4896262.