Streetfood BBQ Workshop

Loading Events

Op zoek naar unieke streetfood bites om thuis te maken? Met deze geweldige en toch simpele recepten maak je de lekkerste gerechten ooit. Roken, braden, stomen, bakken en grillen? Ga samen met onze chef Rick Jonker op zoek naar de mooiste bereidingstechnieken voor jouw buitenkeuken.

Deze workshop wordt gegeven op het prachtige creatieve landgoed van WWOO & Piet-Jan van den Kommer. Op het terrein bevinden zich verschillende buitenkeuken set-ups en een Green Egg shop met alle green Egg accessoires die je wenst. Tevens is er volop inspiratie op te doen op het gebied van interieur, design, kunst en buiten koken

In samenwerking met Cook Inc & Eet op locatie

Vandaag ben jij de chef

  • Je gaat aan de slag met verschillende recepten die je in de toekomst naar wens kan variëren, zoals;
    •  Bruschetta tomaat, sate, boa bun buikspek, flammkuchen, tortilla’s pulled chicken, BBQ burgers, BBQ oesters, taco’s bakeljauw, BBQ smores
  •  Een waardevolle workshop, voor zowel de beginnende als ervaren buitenkook liefhebbers
  • Advies inkoop & recepten
  • De voorbereiding & juiste tools voor jouw bbq/ kamado/ Big Green Egg
  •  Leer verschillende bbq skills & techieken die je op verschillende recepten kan toepassen tijdens de workshop én in de toekomst
  •  Een unieke plek die inspireert en je alle mogelijkheden kan laten zien op het gebied van buiten koken onder alle weersomstandigheden

Voor de verschillende gerechten en bereidingen die we gaan proeven, hebben we geschikte wijnen en|of bieren geselecteerd. Het spreekt voor zich dat wij alleen wijnen & bieren serveren die echt voor kwaliteit staan.

In samenwerking met Cook Inc & Eet op locatie

Workshop voorwaarden

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Informeer naar de mogelijkheden