FaceBook Pixel
WWOO Outdoor Kitchens
WWOO Outdoor Kitchens

WWOO Endless Summer BBQ

Loading Events

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Ben jij ook zo gek op borrelplanken en shared dining? Met een goede voorbereiding heb je alle tijd om bij de borrel aanwezig te zijn! Op zoek naar unieke hapjes om thuis te maken? Met deze geweldige en toch simpele recepten maak je het lekkerste shared dining platter ooit op tafel met alle ingrediënten voor een endless summer. Roken, braden, stomen, bakken en grillen? Ga samen met onze chef Rick Jonker op zoek naar de mooiste bereidingstechnieken om the Best ever te maken charcuteriebord op je buitentafel.

Deze workshop wordt gegeven op het prachtige creatieve landgoed van WWOO & Piet-Jan van den Kommer. Op het terrein bevinden zich verschillende buitenkeuken set-ups en een Green Egg shop met alle green Egg accessoires die je wenst. Tevens is er volop inspiratie op te doen op het gebied van interieur, design, kunst en buiten koken

In samenwerking met Cook Inc & Eet op locatie

Vandaag ben jij de chef

Vandaag komen de volgende onderwerpen en recepten voorbij

  • De Big Green Egg of Kamado BBQ aansteken. De looftlighter of aanstekers?
  • Flammkuchen met bacon en ui.
  • Klassieke bruschettas met antibiose*.
  • De ideale starter! De bereidt het op een pizza stone, heet en snel!
  • Gerookte zalm op de Big Green Egg is makkelijk en heerlijk. Je leert en proeft verschillende smaakvariaties.

We zullen 3 soorten echt heerlijke hamburgers bereiden en proeven

  • Een burger van kant-en-klaar gehakt & 2 DIY burgers van krachtige Black Angus Beef – 1 met de vleesmolen en één met de hand gesneden
  • We are going to grill the burgers and make the ‘traditional’ burgers with a perfect bun.
  • Dan kun je overtuigend de ultieme vergelijking maken hoe je jouw Perfect Burger maakt.
  • De overgebleven hamburgers kun je mee naar huis nemen. Laat je familie proeven WWOO er heeft gekookt!

Daarna maken we een perfecte Surf and Turf

  • Hanger Steak (slagers ossenhaas) ‘Caveman-style’ met gegrilde gamba’s met een chutney van mango en rode peper.
  • Ossenhaas kort marineren in sterke bouillon, geblust met gloeiende kolen.
  • Garnalen gemarineerd en gegrild.
  • Mango gekookt op de BBQ samen met de rode peper om een ​​chutney te maken.

Voor de verschillende gerechten en bereidingen die we gaan proeven, hebben we geschikte wijnen en|of bieren geselecteerd. Het spreekt voor zich dat wij alleen wijnen & bieren serveren die echt voor kwaliteit staan.

*Antibiose: een dressing of saus op basis van tomaten, een match made in heaven met vlees, vis en groenten

Title

Go to Top