FaceBook Pixel
WWOO Outdoor Kitchens
WWOO Outdoor Kitchens

Meet WWOO & Big Green Egg @ Tuinidee 2020

Je tuindroom waarmaken en WWOO ervaren?

13 t/m 16 februari 2020 Brabanthallen ’s‑Hertogenbosch

Wat je plannen voor het nieuwe tuinseizoen ook zijn, TuinIdee is de eerste stap om ze waar te maken. Je vindt er inspiratie en informatie. Alles wat je nodig hebt om je plannen uit te voeren. Je ontdekt er de laatste trends en innovaties, kunt meedoen aan unieke workshops en praten met experts op elk gebied. Alles om jou dichter bij je droom te brengen.

Ook WWOO buitenkeukens is hierbij aanwezig. Samen met onze partner Big Green Egg hebben wij een waanzinnige buitenkeuken staan. Proef de heerlijke bites van de chefs van de Big Green Egg en ervaar de mogelijkheden van de Ferrari onder de bbq’s en laat je inspireren over de WWOO mogelijkheden buitenkeukens in jouw tuin. 

Zien we je daar? 

Meer info

WWOO © COLLECTIE

Bepaal de locatie in je tuin en kies hier je betonnen elementen(groote van je keuken) met behulp van de WWOO © segmenten collectie.

Two segments collection

Three segments collection

Four segments collection

Five segments collection

Six segments collection

Shower collection

Corner collection

Special collection

WWOO betonnen buitenkeuken

WWOO is dé multifunctionele buitenkeuken, spa of erfafscheiding van nu. Een WWOO is onderhoudsvrij en beschikbaar in lichtgrijs of antraciet beton. Met drie verschillende hoogten en elke lengte die je maar wilt, zijn er talloze opbouw variaties mogelijk, waardoor WWOO in vrijwel elke setting past. Kijk in ons lookbook voor inspiratie met onze vele voorbeelden.

Offerte

Check onze buitenkeuken collectie  en kies de keuken die bij jouw wensen past! Uiteraard kun je ook je je persoonlijke samenstellen d.m.v. onze prijslijst, plaats de WWOO virtueel in je tuin met onze handige WWOO appOf vraag direct een persoonlijk ontwerp aan via contact@wwoo.nl/ +31 (0)85 4896262

Title

Go to Top