BETONNEN BUITENKEUKENS COLLECTIE

 ONTWERP ZELF JE DROOMKEUKEN
BUITENKEUKEN KOPEN
INCL. TRANSPORT EN PLAATSING

ONTWERP & MAAK ZELF JE BETONNEN BUITENKEUKEN OF
KIES EEN ONTWERP UIT ONZE COLLECTIE

Waarom WWOO?

In tegenstelling tot alle andere (betonnen) buitenkeukens past WWOO in iedere tuin, is oersterk en onderhoudsvrij. Onze kracht? De eenvoud van een doordacht ‘zwevend” gepatenteerd design met 1001 design mogelijkheden passend bij jouw wensen en budget.

STAP 1
KIES HET AANTAL SEGMENTEN

COLLECTIE WWOO

Om je op weg te helpen vind je onderaan deze pagina een selectie van onze betonnen buitenkeukens “segments collection”, geselecteerd op basis van de grootte/het aantal segmenten; de two segments collection, three segments collection, four segments, five segments, shower collection, corner collection & special collection.

De prijzen zijn inclusief  transport en plaatsingskosten. 

Heb je al een Big Green Egg of ander bbq of een andere kamado? Geen probleem! Diverse merken zijn integreerbaar. Neem contact op voor een aanbieding op maat.

ONTWERP & MAAK ZELF JE BETONNEN BUITENKEUKEN 

De mogelijkheden van WWOO zijn eindeloos. Door de verschillende segmenten en elementen te combineren creëer je jouw ultieme buitenkeuken, spa of erfafscheiding. Met de segmenten bepaal je de grootte van jouw WWOO. Met de elementen kun je de keuze maken voor het aantal legplanken, lounge, douche en/of uitsparingen voor BBQ, wasbak etc. Staat jouw droom keuken er nog niet tussen? Samen met onze ontwerper maken wij graag een ontwerp op maat. Neem contact op met +31 (0)85 4896262 of stuur een mail naar contact@wwoo.nl.

Hulp nodig? +31 (0)85 4896262 contact@wwoo.nl

WWOO outdoor kitchen

WWOO is dé betonnen buitenkeuken, spa of erfafscheiding van nu. Een WWOO is vrijwel onderhoudsvrij en beschikbaar in lichtgrijs of antraciet beton. Met drie verschillende hoogten en elke lengte die je maar wilt, zijn er talloze opbouw variaties mogelijk, waardoor WWOO in vrijwel elke setting past. Kijk in ons lookbook voor inspiratie met onze vele voorbeelden.

Offerte

Bekijk alle ontwerp mogelijkheden van de modulaire WWOO, plaats de WWOO virtueel in je tuin met onze handige WWOO appOf vraag direct een persoonlijk ontwerp aan via contact@wwoo.nl/ +31 (0)85 4896262