Big Green Egg

De Big Green Egg is de Ferrari onder de BBQ’s. Je kunt het gebruiken voor grillen, bakken, koken, stoven, roken, slowcooking en meer. Van prachtig gegrild sappig vlees tot zacht gegaarde langoustines. En van knapperig brood tot de meest verfijnde desserts! Door het unieke dubbelwandige keramiek regel je de temperatuur tot op de graad nauwkeurig. Daarom is de Big Green Egg buitenkeuken het geheim achter talloze culinaire wonderen. Het is niet voor niets de favoriete BBQ van sterrenchefs en vele foodies over de hele wereld.

 • Ferrari onder de BBQ’s
 • Grillen, bakken, koken, stoven, roken, slowcooking en meer
 • Eenvoudig in gebruik en weerbestendig
 • Verkrijgbaar in verschillende maten, passend bij jouw wensen
 • Unieke dubbelwandige keramische BBQ 
 • Kookt je professioneel of bijvoorbeeld als cateraar voor grote groepen? Dan is de Big Green Egg XLarge jouw partner in crime.

   

   2.650,00 Inclusief BTW

 • WWOO’s favoriete en meestverkochte Egg model! Op het kookoppervlak van de large bereid je eenvoudig al je favoriete gerechten en die van familie en vrienden.

   1.833,00 Inclusief BTW

 • De Big Green Egg medium is compact genoeg om in een kleine stadstuin, terras of balkon te passen, maar groot genoeg om te grillen, roken, stoven of bakken voor 6 tot 8 personen.

   1.373,00 Inclusief BTW

BGE shop in shop

WWOO is platinum Big Green Egg dealer. Als je het meeste uit je Green Egg wilt halen, bekijk dan ons unieke assortiment accessoires. Ontdek welke accessoires bij jouw model passen, hoe je het beste uit de ingrediënten haalt en hoe je de mogelijkheden van je Green Egg buitenkeuken vergroot. We hebben alle modellen en accessoires op voorraad in onze online shop. Of bezoek onze outdoor cooking shop-in-shop bij ons hoofdkantoor in Nederland.

WWOO & Big Green Egg: een match made in heaven
Bij WWOO weten we als geen ander dat een buitenkeuken pas echt compleet is met een BBQ. Daarom biedt ons ontwerp de mogelijkheid om jouw eigen BBQ in jouw buitenkeuken te verwerken. Heb je nog geen BBQ? Onze eigen voorkeur gaat uit naar een buitenkeuken met Kamado. WWOO is platina dealer van BGE (Big Green Egg) barbecues en accessoires.