Buitenkeuken van staal

Het vertrouwde, gepatenteerde en sterke Dutch design in een nieuw materiaal. WWOO© is de multifunctionele modulaire buitenkeuken van staal die in elke tuin past.

Dankzij het gepatenteerde ontwerp is WWOO de enige echte stijlvolle en onderhoudsvriendelijke buitenkeuken die je overal ter wereld in tuinen kan vinden. Uiteraard kan jouw WWOO volledig op maat worden gemaakt en is compatibel met de Big Green Egg large.

Genieten van buiten koken “the Dutch way”: ultieme luxe, onderhoudsvriendelijk en maximaal genieten.

 • WWOO stalen buitenkeuken vooraanzicht

  Configureer je eigen WWOO© multifunctionele modulaire stalen buitenkeuken op maat met onze nieuwe configurator. Als je klaar bent, klik je op de AR-knop en plaats je hem in je tuin (of waar je maar wilt) in 3D met Augmented Reality!

 • Het WWOO kookeiland van staal in de kleur oyster grey is makkelijk te installeren en een echte eye catcher in je tuin. Neem plaats aan je eigen buitenbar en geniet van buiten koken the Dutch Way: ultieme luxe, onderhoudsvriendelijk en maximaal genieten.

   18.365,00 Inclusief BTW

 • Een eye-catcher die past in iedere tuin. De WWOO stalen buitenkeuken oyster grey is met het gepatenteerde design onderhoudsvriendelijk, eenvoudig te installeren en een belofte voor een maximale culinaire bbq beleving in jouw tuin.

   14.330,00 Inclusief BTW

 • stalen-buitenkeuken-eiland-groen

  Neem plaats aan je eigen buitenbar en geniet van buiten koken the Dutch Way: ultieme luxe, onderhoudsvriendelijk en maximaal genieten. Het WWOO kookeiland van staal in de kleur olive green is makkelijk te installeren en een echte eye catcher in je tuin.

   18.365,00 Inclusief BTW

 • Een eye-catcher die past in iedere tuin. De WWOO stalen buitenkeuken olive green is met het gepatenteerde design onderhoudsvriendelijk, eenvoudig te installeren en een belofte voor een maximale culinaire bbq beleving in jouw tuin.

   14.330,00 Inclusief BTW

De specificaties

De WWOO stalen buitenkeuken is oersterk en kan je ontwerpen volgens jouw wensen . De keuken is dankzij zijn ontwerp en design weersbestendig en gebruiksvriendelijk. Een buitenkeuken die je écht buiten kan laten staan. De WWOO is een echte blikvanger in de tuin. Het is een Dutch Design made in Germany. De buitenkeuken is beschikbaar in 2 kleuren: licht olijfgroen en oestergrijs.

Verwacht je veel gasten? Maak dan van je buitenkeuken een buitenbar in een mum van tijd. Of wil je misschien een stalen keukeneiland. De producten en accessoires zijn multifunctioneel, gebruiks- en onderhoudsvriendelijk accessoires .

Bij WWOO vind je geen vaste keukenkasten of een koelkast. WWOO heeft geen hoeken waar bladeren of schimmel tussen kan zitten. Uiteraard is WWOO wel voorzien van alle luxe die je nodig hebt: het is buiten koken ‘The Dutch way’ dankzij het gepatenteerde design.

Stuur ons een e-mail en ontvang een voorstel vanaf uw WWOO winkel binnen 24 uur. Maak je klaar om de WWOO stalen buitenkeuken te verwelkomen in je tuin!

Over WWOO

WWOO is een creatie van de Nederlandse ontwerper Piet-Jan van den Kommer.Tijdens zijn carrière als interieurontwerper kwam hij met het idee om een onderhoudsvriendelijke, stijlvolle buitenkeuken te ontwerpen die het hele jaar buiten kan blijven staan. Het “probleem” van vele buitenkeukens is dat deze veel onderhoud nodig hebben en veel schoonmaakwerk vereisen. Maar WWOO is anders. In de WWOO collectie vind je geen vaste kasten of koelkasten. Het WWOO gepatenteerde ontwerp en alle accessoires zijn zo ontworpen dat ze weinig onderhoud vergen, gemakkelijk schoon te maken zijn en het hele jaar buiten kunnen blijven staan.

Voor beeldmateriaal, meer persinformatie: Nynke van den Kommer contact @wwoo.nl of +31(0)85-4896262