Stalen buitenkeuken

Dit seizoen bestaat WWOO outdoor kitchen 10 jaar en dit viert het merk met de lancering van een gehele nieuwe collectie: De WWOO stalen buitenkeuken collectie. Het vertrouwde gepatenteerde oersterke design in een nieuw design. Uiteraard geheel naar wens op maat samen te stellen in combinatie met de Big Green Egg large.

De specificaties

De WWOO stalen buitenkeuken is oersterk sterken kan je ontwerpen volgens jouw wensen . De keuken is dankzij zijn ontwerp en design weersbestendig en gebruiksvriendelijk. Een buitenkeuken die je écht buiten kan laten staan. De WWOO is een echte blikvanger in de tuin. Het is een Dutch Design made in Germany. De buitenkeuken is beschikbaar in 2 kleuren; licht olijfgroen en oestergrijs.

Verwacht je veel gasten? Maak dan van je buitenkeuken een buitenbar in een mum van tijd. Of wil je misschien een stalen keukeneiland. De producten en accessoires zijn multifunctioneel, gebruiks- en onderhoudsvriendelijk accessoires .

Bij WWOO vind je geen vaste keukenkasten of een koelkast. WWOO heeft geen hoeken waar bladeren of schimmel tussen kan zitten. Uiteraard is WWOO wel voorzien van alle luxe die je nodig hebt: het is buiten koken 'The Dutch way' dankzij het gepatenteerde design.

Stuur ons een e-mail en ontvang een voorstel vanaf uw WWOO winkel binnen 24 uur. Maak je klaar om de . te verwelkomen WWOO in je tuin!

Over WWOO

WWOO is een creatie van de Nederlandse ontwerper Piet-Jan van den Kommer.Tijdens zijn carrière als interieurontwerper kwam hij met het idee om een onderhoudsvriendelijke, stijlvolle buitenkeuken te ontwerpen die het hele jaar buiten kan blijven staan. Het "probleem" van vele buitenkeukens is dat deze veel onderhoud nodig hebben en veel schoonmaakwerk vereisen. Maar WWOO is anders. In de WWOO collectie vind je geen vaste kasten of koelkasten. Het WWOO gepatenteerde ontwerp en alle accessoires zijn zo ontworpen dat ze weinig onderhoud vergen, gemakkelijk schoon te maken zijn en het hele jaar buiten kunnen blijven staan.

Voor beeldmateriaal, meer persinformatie: Nynke van den Kommer contact @wwoo.nl| ++31(0)85-4896262