Buitenkeuken

WWOO is de multifunctionele modulaire buitenkeuken die past in elke tuin. WWOO is dankzij het gepatenteerde ontwerp de ultieme onderhoudsvriendelijke multifunctionele buitenkeuken die te vinden is in tuinen over de hele wereld.

Ontwerp de WWOO als vrijstaande buitenkeuken, gebruik de WWOO als erfafscheiding, voeg een keukeneiland toe, bar, douche of ontwerp de ultieme buitenlounge. You name it!  

Download de nieuwe 2024 brochure

Lees alles over WWOO Buitenkeuken in onze gloednieuwe brochure 2024

Wat is een WWOO?

De WWOO buitenkeuken is verkrijgbaar in beton en staal in verschillende kleuren. WWOO is de unieke, stijlvolle en onderhoudsvriendelijke buitenkeuken speciaal ontworpen om 365 dagen per jaar van je tuin te genieten.

WWOO geeft je de mogelijkheid om zelf je keuken te personaliseren. Kies het aantal elementen dat je wenst, de hoogte en kleur en onze configurator creëert jouw droomkeuken.  Onze producten en accessoires zijn multifunctioneel, gebruiks- en onderhoudsvriendelijk. Wil je  weten hoe WWOO in jouw tuin staat? Ontwerp jouw WWOO, save je design, click op de [AR} button en zet WWOO virtueel live in je tuin.

Heb je hulp nodig? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder met een persoonlijk WWOO ontwerp.

Bij WWOO vindt je geen vaste keukenkasten of een koelkast etc. WWOO heeft geen hoeken waar bladeren of schimmel tussen kan zitten. WWOO is uiteraard voorzien van alle luxe die je nodig hebt: het is buiten koken ‘The Dutch way’ dankzij het gepatenteerde design. Droom jij van een lange zomeravonden met vrienden, een lunch klaar maken met je kinderen, of relaxen met een boek onder je veranda. WWOO is niet zomaar een buitenkeuken. Met WWOO geniet je nog meer van je tuin. Lees er meer over in ons verhaal.

‘Jouw tuin als dé vakantiebestemming’

Geniet van het ultieme vakantiegevoel in je eigen tuin. Samen met de WWOO familie, produceren we in NederlandDuitslandUKCalifornia en Israël. WWOO heeft verkooppunten wereldwijd en werkt samen met een selecte groep architecten, hoveniers, BBQ specialisten en professionals. Zoek een verkooppunt bij jou in de buurt of stuur een e-mail naar contact@wwoo.nl, dan helpen we je graag verder.

Over ons

WWOO is een creatie van de Nederlandse ontwerper Piet-Jan van den Kommer. Tijdens zijn carrière als interieurontwerper kwam er een punt waarop hij een onderhoudsarme, stijlvolle buitenkeuken wilde ontwerpen die het hele jaar buiten kan blijven staan. De buitenkeuken moest echter meer zijn dan alleen een plek om te koken. Want Piet-Jan wilde nog iets: van de standaard erfafscheiding die we in tuinen zien, een meer multifunctioneel object maken. Het combineren van de twee ideeën samen, was hoe de uitvinding van de WWOO tot stand kwam. Daarna was het slechts een kwestie van tijd voordat de WWOO werd wereldwijd verkocht. Wil je meer weten over onze kracht?

WWOO buitenkeuken samenstellen

De WWOO buitenkeuken elementen geven je de mogelijkheid om een eigen ontwerp te maken; er is een WWOO voor elke levensstijl en locatie. Geef jij jouw balkon een make-over met WWOO of wil je jouw erfafscheiding maximaal benutten?

De mogelijkheden van WWOO buitenkeuken zijn eindeloos. Heb jij al een BBQ of kamado BBQ? Geen probleem! Verschillende merken kunnen worden geïntegreerd in de WWOO. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Om je te helpen, hebben we een configurator gemaakt om jouw droomkeuken te creëren. Wil je hulp van onze ontwerper? We helpen je graag verder, stuur een e-mail naar contact@wwoo.nl.