ONTWERP

Ontwerp jouw buitenkeuken, de ultieme lounge en/of outdoorcooking plek in jouw tuin. Zoek je een oplossing voor erfafscheiding, een buitenkeuken op je terras of een buitenkamer? Of wil je een spa creëren of een bbq plaats op je veranda? Een WWOO is vrijwel onderhoudsvrij en beschikbaar in lichtgrijs of antraciet beton. Maak optimaal gebruik van de ruimte en mogelijkheden in jouw tuin!

JOUW BUITENKEUKEN

De mogelijkheden om je WWOO compleet te maken zijn eindeloos: een Big Green Egg, wasbak, stoere houten opbergkistjes, snijplanken, buitenhaard, noem het maar op. Ontwerp jouw ultieme buitenkeuken op basis van jouw tuin, wensen en budget.

“Dutch Design in je eigen tuin” 

WWOO WORLDWIDE

WWOO is een product van de ontwerper Piet-Jan van den Kommer. Met WWOO geniet je maximaal van alle mogelijkheden in jouw tuin het hele jaar door. De WWOO is gemaakt van onverwoestbaar beton en is daardoor bestendig tegen alle weersomstandigheden. De WWOO buitenkeuken is verkrijgbaar over de hele wereld. Wil je weten waar WWOO in jouw regio verkrijgbaar is check onze dealers en agenten.

CONTACT

De WWOO buitenkeuken is beschikbaar vanaf € 1.310,-. Design hier jouw buitenkeuken met behulp van onze productsheet en prijslijst. Heb je hulp nodig? Stuur een mail naar contact@wwoo.nl. Wij maken graag kosteloos een persoonlijk ontwerp en voorstel voor jou.

DON’T MISS OUT

Meld je aan en ontvang maandelijks ons WWOO recept by topchef Ron Blaauw en onze uitnodigen voor exclusieve WWOO events en kookworkshops.