Buitenkeuken


WWOO © is de multifunctionele modulaire buitenkeuken die past in elke tuin. WWOO is dankzij het gepatenteerde ontwerp de ultieme buitenkeuken die je vindt in tuinen over de hele wereld

Waar ben jij naar op zoek?

Betonnen buitenkeuken
Stalen buitenkeuken
Webshop
Sales Points

Ontwerp de WWOO als vrijstaande buitenkeuken, gebruik de WWOO als erfafscheiding, creëer jouw eigen buitenspa of ontwerp de ultieme buitenlounge onder jouw veranda. De WWOO buitenkeuken is verkrijgbaar in beton en staal in verschillende kleuren.

Buitenkeuken

WWOO is de unieke, stijlvolle en onderhoudsvriendelijke buitenkeuken speciaal ontworpen om 365 dagen per jaar van je tuin te genieten.

Stel jouw WWOO samen

Wat is een WWOO?

Betonnen buitenkeuken

WWOO geeft je de mogelijkheid om zelf je keuken te personaliseren. Kies het aantal elementen dat je wenst, de hoogte en kleur en onze configurator creëert jouw droomkeuken. Onze producten en accessoires zijn multifunctioneel, gebruiks- en onderhoudsvriendelijk. Bij WWOO vindt je geen vaste keukenkasten of een koelkast etc. WWOO heeft geen hoeken waar bladeren of schimmel tussen kan zitten. WWOO is uiteraard voorzien van alle luxe die je nodig hebt: het is buiten koken ‘The Dutch way’ dankzij het gepatenteerde design. Droom jij van een lange zomeravonden met vrienden, een lunch klaar maken met je kinderen, of relaxen met een boek onder je veranda. WWOO is niet zomaar een buitenkeuken. Met WWOO geniet je nog meer van je tuin. Lees er meer over in ons verhaal. Pluk de dag!

Stalen buitenkeuken

‘Jouw tuin als dé vakantiebestemming’

Geniet van het ultieme vakantiegevoel in je eigen tuin. Samen met de WWOO familie, produceren we in NederlandDuitslandUKCalifornia en Israël. WWOO heeft verkooppunten wereldwijd en werkt samen met een selecte groep architecten, hoveniers, BBQ specialisten en professionals. Zoek een verkooppunt bij jou in de buurt of stuur een e-mail naar contact@wwoo.nl, dan helpen we je graag verder.

WWOO verkooppunten

Over ons

WWOO is een creatie van de Nederlandse ontwerper Piet-Jan van den Kommer.. Tijdens zijn carrière als interieurontwerper kwam er een punt waarop hij een onderhoudsarme, stijlvolle buitenkeuken wilde ontwerpen die het hele jaar buiten kan blijven staan. De buitenkeuken moest echter meer zijn dan alleen een plek om te koken. Want Piet-Jan wilde nog iets: van de standaard erfafscheiding die we in tuinen zien, een meer multifunctioneel object maken. Het combineren van de twee ideeën samen, was hoe de uitvinding van de WWOO (Wall With Other Objects) tot stand kwam. Daarna was het slechts een kwestie van tijd voordat de WWOO werd wereldwijd verkocht.

Het WWOO hoofdkantoor is te vinden tussen de bloembollenvelden en boerderijen in Nederland. Hier vind je onze buitenshowroom “WWOO gardens”, met diverse buitenkeukens, BBQ’s en een Big Green Egg shop-in-shop. De ideeën voor onze nieuwe producten ontstaan ​​hier en komen tot leven in onze eigen werkplaats.

WWOO shop

Stel jouw WWOO samen

De WWOO buitenkeuken elementen geven je de mogelijkheid om een eigen ontwerp te maken; er is een WWOO voor elke levensstijl en locatie. Geef jij jouw balkon een make-over met WWOO of wil je jouw erfafscheiding maximaal benutten?

buitenkeuken-outdoorkitchen-green-egg

De mogelijkheden van WWOO zijn eindeloos. Heb jij al een BBQ of Kamado BBQ? Geen probleem! Verschillende merken kunnen worden geïntegreerd in de WWOO. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Om je te helpen, hebben we een configurator gemaakt om jouw droomkeuken te creëren. Wil je hulp van onze ontwerper? We helpen je graag verder, stuur een e-mail naar contact@wwoo.nl.

Start configurator