Over ons

WWOO buitenkeuken is een unieke modulaire buitenkeuken met een gepatenteerd ontwerp van Nederlandse ontwerper Piet-jan van den Kommer. Piet-Jan wilde een gebruiks- en onderhoudsvriendelijke buitenkeuken ontwerpen die 365 dagen per jaar buiten kan staan, wat voor weer het ook is. De buitenkeuken moest echter meer zijn dan alleen een plek om te koken. De standaard erfafscheiding die we in tuinen zien wilde hij omtoveren tot een meer multifunctioneel object. Het combineren van deze twee ideeën resulteerde in de uitvinding WWOO (Wall With Other Objects). 

WWOO is uniek! Het ‘probleem’ van vele buitenkeukens is dat deze veel onderhoud nodig hebben en veel schoonmaakwerk vereisen. Maar ons ontwerp is anders. In de WWOO collectie vind je geen vaste kasten of koelkasten. Er zijn geen hoeken waar bladeren zitten of schimmel kan groeien. Het WWOO gepatenteerde ontwerp en alle accessoires zijn zo ontworpen dat ze weinig onderhoud vergen, gemakkelijk schoon te maken zijn en het hele jaar buiten kunnen blijven staan. Wat overblijft is veel tijd om te genieten van de WWOO, ongeacht hoe vaak je jouw WWOO gebruikt.

WWOO Hoofdkantoor

Ons hoofdkantoor is te vinden tussen bloemenvelden en boerderijen in Nederland. Hier vind je onze buitenshowroom “WWOO gardens”, met diverse buitenkeukens, BBQ’s en een Big Green Egg shop in shop. Ideeën voor onze nieuwe producten ontstaan ​​in de “WWOO gardens” en komen tot leven in onze eigen werkplaats.  

Bewust omgaan met het milieu en duurzaam ondernemen zijn belangrijke pijlers voor WWOO. We hebben een eigen verbrandingsoven, die het hele terrein van energie voorziet. WWOO werkt met gecertificeerde leveranciers en met duurzame en gerecyclede materialen. Bovendien produceert elke agent in zijn eigen land. Wegens groei zijn wij op zoek naar collega’s ter uitbreiding van ons team.

‘WWOO is een grote familie van collega’s wereldwijd’

Een buitenkeuken die tevens dient als erfafscheiding, opbergruimte, lounge plek of douche? Piet-Jan van den Kommer. is een Nederlandse ontwerper. Met een ontwerpteam en een eigen werkplaats biedt van den Kommer een totaaloplossing voor het ontwerpen van complete interieurs en buitenmeubelen op maat voor woningen en bedrijven in binnen- en buitenland. Piet-Jan wilde een gebruiks- en onderhoudsvriendelijke buitenkeuken ontwerpen die 365 dagen per jaar buiten kan staan onder alle weersomstandigheden. De buitenkeuken moest echter meer zijn dan alleen een plek om te koken. Want Piet-Jan wilde nog iets: het standaard erfafscheiding dat we in tuinen zien omtoveren tot een meer multifunctioneel object. Dit bleef niet onopgemerkt in de wereld. Al snel voegden agenten zich bij de WWOO familie en begonnen hun eigen bedrijven in de NederlandDuitslandEngelandCalifornië en Israël.