Betonnen buitenkeuken

WWOO © is de stijlvolle, onderhoudsvriendelijke betonnen buitenkeuken van de Nederlandse ontwerper Piet-Jan van den Kommer. verschillende merken kunnen worden geïntegreerd in de WWOO. Ontwerp en creëer je persoonlijke betonnen buitenkeuken en geniet met volle teugen van je tuin! De WWOO is verkrijgbaar in beton en staal in verschillende kleuren.

buitenkeuken-beton-green-egg

Waarom WWOO? 

Uniek Nederlands design
✓ De enige buitenkeuken die weinig onderhoud nodig heeft en echt weerbestendig is
✓ Gebruiks- en onderhoudsvriendelijk & alle luxe die je nodig hebt
Stel zelf jouw droomkeuken samen
✓ Beschikbaar overal ter wereld

Groot, klein, hoog, laag, inclusief BBQ, spoelbak, buitenhaard? Wil je bijvoorbeeld een spa/ lounge hoek? Maak een lijst van jouw wensen met betrekking tot jouw WWOO betonnen buitenkeuken. Bepaal vervolgens de locatie voor jouw WWOO in de tuin op basis waarvoor je de WWOO wilt gebruiken.

Personaliseer je betonnen buitenkeuken

Creëer & ontwerp je buitenkeuken
Grijs beton of antraciet? 1.30 meter, 1.65 meter of 2 meter hoog? Bepaal de breedte van je WWOOdoor verschillende betonnen elementen toe te voegen. Bepaal vervolgens wat de hoogte van jouw WWOO buitenkeuken moet zijn. Selecteer daarna welke werkbladen en legplanken je wilt. De WWOO buitenkeuken kan geheel naar jouw wensen en budget worden samengesteld. 

buitenkeuken-beton-beton-buitenkeuken-modulair

Wat zijn jouw wensen als het gaat om de WWOO betonnen buitenkeuken? Wil je opbergruimte, grillmogelijkheden, een buitenhaard en/of een spoelbak? Kies jouw accessoires op basis van jouw wensen en budget. Uiteraard zijn er ook diverse mogelijkheden om de Big Green Egg of jouw bestaande barbecue te integreren. Onze ontwerpers denken graag mee en helpen je bij het ontwerpen van jouw ultieme buitenkeuken.

creëer je droom buitenkeuken

Stuur ons een e-mail voor een gepersonaliseerde offerte. "Get ready" om dit seizoen nog te genieten van een WWOO in jouw tuin!