WWOO Headquarters

WWOO is de uitvinding van de Nederlandse ontwerper Piet-Jan van den Kommer. Tijdens zijn carrière als interieurontwerper liep hij tegen de nadelen van een buitenkeuken aan. Een buitenkeuken vergt veel onderhoud en het materiaal gaat snel werken. Piet-Jan wilde graag een onderhoudsvriendelijke, stijlvolle buitenkeuken die wel écht het hele jaar buiten kan blijven staan.

De buitenkeuken moest meer zijn dan alleen een plek om te koken. Piet-Jan wilde een multifunctioneel product; zoals gebruik maken van de standaard erfafscheiding die we in tuinen zien en de mogelijkheid om je keuken uit te bouwen tot lounge, bar en buitendouche. Het combineren van de twee ideeën samen resulteerde in de uitvinding van de WWOO (Wall With Other Objects). Daarna was het slechts een kwestie van tijd voordat WWOO wereldwijd verkocht werd.

Het WWOO hoofdkantoor is te vinden tussen de bloembollenvelden en boerderijen in Nederland. Hier vind je de buitenshowroom, met diverse buitenkeukens, BBQ’s en een outdoorcooking en Big Green Egg shop-in-shop. De ideeën voor onze nieuwe producten ontstaan ​​hier en komen tot leven in onze eigen werkplaats. Tevens is er volop inspiratie op te doen op het gebied van interieur, design, kunst en buiten koken.

Bewust omgaan met het milieu en duurzaam ondernemen is een belangrijke pijler voor WWOO. We hebben een eigen verbrandingsoven, die het hele terrein van energie voorziet.

Samen met de WWOO familie, produceren we o.a. in NederlandDuitslandUKCalifornia en Israël. WWOO heeft verkooppunten wereldwijd en werkt samen met een selecte groep architecten, hoveniers, BBQ specialisten en professionals.

WWOO Headquarters
Noordervaart 127
Stompetoren The Netherlands