Green Egg buitenkeuken

De Big Green Egg is de Ferrari onder de BBQ’s. Je kunt het gebruiken voor grillen, bakken, koken, stoven, roken, slowcooking en meer. Van prachtig gegrild sappig vlees tot zacht gegaarde langoustines. En van knapperig brood tot de meest verfijnde desserts! Door het unieke dubbelwandige keramiek regel je de temperatuur tot op de graad nauwkeurig. Daarom is de Big Green Egg het geheim achter talloze culinaire wonderen. Het is niet voor niets de favoriete BBQ van sterrenchefs en vele foodies over de hele wereld.

 Ferrari onder de BBQ’s
 Grillen, bakken, koken, stoven, roken, slowcooking en meer
 Eenvoudig in gebruik en weerbestendig
 Verkrijgbaar in verschillende maten, passend bij jouw wensen
 Unieke dubbelwandige keramische BBQ 

BGE shop in shop
WWOO is platinum dealer. Als je het meeste uit je Green Egg wilt halen, bekijk dan ons unieke assortiment accessoires. Ontdek welke accessoires bij jouw model passen, hoe je het beste uit de ingrediënten haalt en hoe je de mogelijkheden van je Green Egg vergroot. We hebben alle modellen en accessoires op voorraad in onze online shop. Of bezoek onze outdoor cooking shop-in-shop bij ons hoofdkantoor in Nederland.

WWOO & Big Green Egg: een match made in heaven
Wij delen maandelijks recepten op onze site. Ook bij Big Green Egg zelf kun jij je aanmelden voor het MENU Dat is echt een aanrader. Als platinum-dealer kunnen we alle accessoires leveren die je nodig hebt en je daar natuurlijk alles over vertellen. Heb je vragen over het gebruik, de beste technieken, onderhoud of garantie? Ons team kan ze allemaal voor je beantwoorden. Natuurlijk kun je ook een bezoek brengen aan de “WWOO gardens” voor een workshop of culinaire training.

  • green-egg-buitenkeuken-outdoorkitchen
  • green-egg-buitenkeuken-outdoor-kitchen-nl