Buitenkeuken BBQ shop

Op zoek naar een buitenkeuken met barbecue? Zoek niet verder. WWOO biedt de ideale buitenkeuken voor in jouw tuin. Ontdek de handigste buitenkeuken accessoires of stel zelf jouw ideale buitenkeuken samen aan de hand van ons unieke ontwerp.

Buitenkeuken met BBQ
Bij WWOO weten we als geen ander dat een buitenkeuken pas echt compleet is met een BBQ. Daarom biedt ons ontwerp de mogelijkheid om jouw eigen BBQ in jouw buitenkeuken te verwerken. Heb je nog geen BBQ? Onze eigen voorkeur gaat uit naar een buitenkeuken met Kamado. WWOO is platina dealer van BGE (Big Green Egg) barbecues en accessoires.

Betonnen Buitenkeukens
Stalen Buitenkeukens
WWOO Accessories
Big Green Eggs
Big Green Egg Accessories
WWOO BBQ Workshops

Waarom een BBQ buitenkeuken?
Een buitenkeuken is dé eyecatcher van jouw tuin. Bovendien kan een BBQ tegenwoordig veel meer dan alleen grillen. Door de verbeterde technieken zijn veel barbecues in staat om, naast grillen, ook te bakken, branden, roken en braden. Dit maakt een barbecue buitenkeuken perfect geschikt voor het maken van de meest diverse en lekkerste gerechten. Inspiratie nodig? Bekijk hier onze heerlijke BBQ recepten!

De buitenkeukens van WWOO zijn oersterk, onderhoudsvriendelijk en passen in elke tuin. Doordat de betonnen buitenkeukens van WWOO uit losse onderdelen bestaan, zijn er tientallen ontwerp opties mogelijk. Uiteraard zijn alle onderdelen en accessoires weersbestendig.

Zelf jouw buitenkeuken met BBQ maken?
Bij WWOO ontwerp je zelf de ideale betonnen buitenkeuken voor in jouw tuin. Stel gemakkelijk jouw buitenkeuken samen naar eigen smaak en budget. Je hebt hierbij keuze uit barbecues van verschillende formaten. Bekijk hier ons assortiment aan Big Green Egg barbecues.

Meer informatie?
Wil je direct aan de slag? Ontwerp jouw BBQ buitenkeuken met onze configurator! Wil je meer informatie over onze buitenkeukens? Neem direct contact op!