WWOO Glass House

Welkom bij het WWOO Glass house. Een sfeervolle wallhala voor mensen die van het goede leven houden. In de kas, gelegen in de WWOO-showtuin, staan ​​diverse buitenkeuken opstellingen en BBQ’s. Zoals de Zuid-Afrikaanse braai, Big Green Egg, delavita pizzaoven, WWOO lounge set en desgewenst lang gedekte tafels. Kortom alle ingrediënten voor de perfecte locatie voor een BBQ workshop, lunch, diner of fotoshoot.

Wil je met je jaarclub, familie of collega’s gebruik maken van deze geweldige locatie? Stuur ons een bericht of bel +31(0)85-4896262 voor de mogelijkheden.

Aankomende Events

 • workshop-wwoo-shared-dining

  januari 1 - december 31

  Familiedag, team building of verjaardag? Tijdens de WWOO's private BBQ workshop leer, proef en geniet je culinair op ons creatieve landgoed.

 • maart 3 @ 13:00 - 18:00

  Spring is in the air! Proef de sfeer van WWOO en leer van onze chef heerlijke gerechten te bereiden vanaf onze buitenkeuken met verschillende bbq's en outdoor cooking brands.

 • WWOO Salmon Board

  juni 2 @ 13:00 - 18:00

  Welkom in WWOO’s glasshouse! Laat je inspireren door koken op de zuid Afrikaanse braai, pizza oven en/of onze kamado’s zoals de Big Green Egg met behulp van onze chef.

 • Franse uiensoep van Ron Blaauw

  september 7 @ 13:00 - 18:00

  Ga samen met onze outdoor chef aan de slag en probeer verschillende BBQ's uit in WWOO's glasshouse. Proef de smaken van WWOO en leer de lekkerste gerechten te bereiden.