WWOO CELEBRATES WITH YOU: Wannahaves voor onder de kerstboom

Eindelijk is het dan zover… De feestdagen komen in zicht! En wij van WWOO Outdoor Kitchen vieren natuurlijk met jullie mee. Daarom hebben wij dé wannahaves voor jullie geselecteerd uit onze webshop die niet mogen ontbreken als cadeaus onder de kerstboom. Want kerst en oud&nieuw vier je gezellig buiten met een WWOO in je tuin.

De bijna onverwoestbare WWOO buitenkeuken zorgt ervoor dat het tijdens de feestdagen in December nog steeds mogelijk is om heerlijk buiten te koken. Dit komt allemaal door het stoere karakter van de WWOO buitenkeuken, die tegen elke elk weertype bestand is. De buitenkeukens zijn namelijk gemaakt van gewapend beton, wat bekend staat om zijn lange levensduur. Máár er is natuurlijk meer… Naast onze twee best verkochte keukens hebben wij van WWOO namelijk ook dé perfecte wannahaves in onze webshop om jouw kerst en oud&nieuw een stuk makkelijker te maken.

Relaxte feestdagen

Iedereen wil natuurlijk dat zijn of haar heerlijke kerstrecepten in de smaak vallen. Het bijhouden van de stappen van je gerecht is dan van essentieel belang. Met de Device holder van WWOO kan dit niet fout gaan. Door de speciale cut-out in het beton voor deze handige tool heb je alle ruimte voor het koken, maar je recept tóch dichtbij de hand.

Daarnaast wil je natuurlijk je WWOO Braaimaster of Big Green Egg zo snel mogelijk aan praat krijgen om deze lekkere recepten ook daadwerkelijk te gaan bereiden. Onze Looftlighter helpt je hierbij. Dit handige gereedschap zorgt ervoor dat je binnen een mum van tijd je WWOO Braaimaster of Big Green Egg hebt aangestoken.

Ook sfeervol licht mag zeker niet ontbreken in je WWOO Outdoor Kitchen. WWOO is dealer van het gezellige Fatboy lampje die je kan instellen op de door jou gewenste lichtsterkte. Creëert sfeer en tegelijkertijd zien jij en je gasten wat voor mooie feestrecepten je aan het bereiden bent. Tot slot lanceren wij binnenkort ook onze eigen lichtlijn. Een mooi vooruitzicht voor 2019 dus… Stay tuned!

Last but not least

Dit multifunctionele Booze & Bites board gaat het je nóg makkelijker deze feestdagen. We hebben hem al eerder geïntroduceerd, maar nu kan hij écht niet meer ontbreken in je WWOO collectie. Op deze manier kun je genieten met een hapje & drankje (letterlijk) bij de hand, zonder ervoor te hoeven opstaan. Een gezellige ‘get together’ organiseren tijdens de feestdagen was nog nooit zo makkelijk. WWOO wenst je een relaxte kerst en een gezellig oud&nieuw!

WWOO outdoor kitchen

WWOO is dé buitenkeuken, spa of erfafscheiding van nu. Een WWOO is vrijwel onderhoudsvrij en beschikbaar in lichtgrijs of antraciet beton. Met drie verschillende hoogten en elke lengte die je maar wilt, zijn er talloze opbouw variaties mogelijk, waardoor WWOO in vrijwel elke setting past. Kijk in ons lookbook voor inspiratie met onze vele voorbeelden.

Offerte

Bekijk alle ontwerp mogelijkheden van de modulaire WWOO, plaats de WWOO virtueel in je tuin met onze handige WWOO appOf vraag direct een persoonlijk ontwerp aan via contact@wwoo.nl/ +31 (0)85 4896262.