WWOO Garden Design Basics

Met de feestdagen achter ons dromen wij over onze plannen voor 2019. Reizen, het huis verbouwen en de tuin aanpakken staan bij veel mensen op de wishlist. Met deze tips kun jij nu zelf aan de slag om jouw droomtuin te ontwerpen:

WWOO Outdoor Kitchen zal de komende tijd al jouw vragen beantwoorden op het gebied van de modulaire mogelijkheden van het WWOO systeem. WWOO is namelijk niet alleen een buitenkeuken… Creëer bijvoorbeeld een lounge of spa plek. Of laat je WWOO buitenkeuken doorlopen in een erfafscheiding van de buren. Multifunctioneel dus!

Om het je makkelijk te maken heeft WWOO een aantal tips voor je op een rijtje gezet hoe je zelf aan de slag kan gaan en op die manier jouw droomtuin kan ontwerpen:

Tip 1: WWOO Lounge

Dankzij het modulaire systeem van WWOO Outdoor Kitchen kan je naast een keukenblad ook een loungebank creëren, simpelweg door deze te verlagen naar zithoogte. Loungen terwijl er naast je gekookt wordt, of relaxen naast een heerlijke warme haard was nog nooit zo makkelijk.

Tip 2: Spa Experience

Wil je niet alleen binnen, maar ook buiten heerlijk kunnen ontspannen? Creëer dan een spa plek in je tuin door een WWOO douche te plaatsen. Aan te sluiten op zowel koud als warm water, dus je kan er het hele jaar door van genieten.

Tip 3: Fence

Natuurlijk is een buitenkeuken los in je tuin te plaatsen, maar wil je echt een multifunctioneel ontwerp, kies dan voor een hoog model en gebruik de keuken als erfafscheiding/schutting. Op die manier past een WWOO Outdoor Kitchen in elk type tuin en kan iedereen genieten van het gemak, design en comfort van WWOO.

WWOO outdoor kitchen

WWOO is dé buitenkeuken, spa of erfafscheiding van nu. Een WWOO is vrijwel onderhoudsvrij en beschikbaar in lichtgrijs of antraciet beton. Met drie verschillende hoogten en elke lengte die je maar wilt, zijn er talloze opbouw variaties mogelijk, waardoor WWOO in vrijwel elke setting past. Kijk in ons lookbook voor inspiratie met onze vele voorbeelden.

Offerte

Bekijk alle ontwerp mogelijkheden van de modulaire WWOO, plaats de WWOO virtueel in je tuin met onze handige WWOO appOf vraag direct een persoonlijk ontwerp aan via contact@wwoo.nl/ +31 (0)85 4896262.