BUITENKEUKEN OP MAAT

Stel zelf je onverwoestbare buitenkeuken samen dankzij het modulaire systeem van WWOO of kies een opstelling uit onze collectie buitenkeukens. Een WWOO is naar wens en budget samen te stellen. Maar WWOO is meer! De multifunctionele buitenkeuken heeft 1001 ontwerp-, gebruik- en opberg mogelijkheden. Ontwerp de WWOO als vrijstaande buitenkeuken, verwerk de WWOO in je erfafscheiding of creëer de ultieme buiten lounge onder je veranda.

WWOO dealers

WWOO © COLLECTIE

Bepaal de locatie in je tuin en kies hieronder je betonnen elementen(groote van je keuken) met behulp van de WWOO © segmenten collectie.  Wil je geholpen worden door onze designer? Vraag direct een offerte aan via contact@wwoo.nl of bel +31 (0)85 4896262

OERSTERK DUTCH DESIGN

In tegenstelling tot alle andere buitenkeukens past WWOO in iedere tuin, is oersterk en onderhoudsvrij. Onze kracht? De eenvoud en een doordacht ‘zwevend” design met 1001 design mogelijkheden passend bij jouw wensen en budget. Bij WWOO vind je geen vaste kastjes of koelkast e.d. Geen hoeken waar blad of schimmel tussen kan zitten. Alle accessoires zijn zo ontworpen dat je er weinig onderhoud aan hebt, makkelijk schoon te maken zijn én het hele jaar door buiten kunnen staan. Met WWOO heb je alle tijd om te genieten, ongeacht hoe vaak je hem gebruikt.

BESTSELLERS

CONTACT

WWOO is een ontwerp van de bekende Nederlandse interieur ontwerper Piet-Jan van den Kommer De passie voor outdoor cooking en het gebrek aan een buitenkeuken op de markt zonder te veel onderhoud heeft  hebben wij een uitvinding voor gevonden aan aantal jaar geleden: WWOO! Het label Piet-Jan van den staat al 20 jaar bekend om de kracht van oersterke duurzame ontwerpen.

WWOO werkt samen met gepassioneerde outdoor cooking liefhebbers over de hele wereld. Wil je weten waar WWOO in jouw regio wordt verkocht, check onze dealers en agenten. Neem contact op met WWOO headquarters +31 (0)85 4896262 en/ of stuur een mail naar contact@wwoo.nl.

WWOO ACCESSOIRES