Workshop op maat

Loading Events

Het WWOO hoofdkantoor is te vinden in Stompetoren tussen de bloembollenvelden en boerderijen nabij Alkmaar. Hier vind je onze buitenshowroom “WWOO gardens”, met diverse buitenkeukens, BBQ’s en een Big Green Egg shop-in-shop. De ideeën voor onze nieuwe producten ontstaan ​​hier en komen tot leven in onze eigen werkplaats.

Familiedag, team building, vrijgezellenfeest of verjaardag? Tijdens de WWOO’s private BBQ workshop leer, proef en geniet je culinair op ons creatieve landgoed.

Met de hele groep gaan jullie daarna unieke gerechten maken in het speciaal voor jullie gereserveerde landgoed. Met heerlijke recepten zet je de lekkerste gerechten op tafel voor een geweldige bbq. Roken, braden, stomen, bakken en grillen? Ga samen met onze chef Rick Jonker op zoek naar de mooiste bereidingstechnieken om het maximale uit je egg, kamado of bbq te halen.

  • Jullie gaan aan de slag met verschillende recepten die in de toekomst naar wens zijn te variëren.
  • Een waardevolle workshop, voor zowel de beginnende als ervaren buitenkook liefhebbers.
  • Advies inkoop & recepten.
  • De voorbereiding & juiste tools voor jullie bbq/ kamado/ Big Green Egg.
  • Leer verschillende bbq skills & techieken die op verschillende recepten kan toepassen tijdens de workshop én in de toekomst.
  • Een unieke plek die inspireert en jullie alle mogelijkheden kan laten zien op het gebied van buiten koken onder alle weersomstandigheden. Als het weer het toelaat zitten we buiten maar we kunnen ook naar binnen verplaatsen.

Vandaag zijn jullie de chef

Deze workshop wordt gegeven op het prachtige creatieve landgoed van WWOO & Piet-Jan van den Kommer. Op het terrein bevinden zich verschillende buitenkeuken set-ups en een Green Egg shop met alle green Egg accessoires die je wenst. Tevens is er volop inspiratie op te doen op het gebied van interieur, design, kunst en buiten koken

Voor de verschillende gerechten en bereidingen die we gaan proeven, hebben we geschikte wijnen en|of bieren geselecteerd. Het spreekt voor zich dat wij alleen wijnen & bieren serveren die echt voor kwaliteit staan.

In samenwerking met Cook Inc & Eet op locatie

Workshop voorwaarden

Informeer naar de mogelijkheden