BUITENKEUKEN VAN BETON

Een buitenkeuken van beton die ook dient als schutting, opbergruimte, lounge of douche? WWOO is de buitenkeuken van beton en meer! WWOO is een creatie van de Nederlandse ontwerper Piet-Jan van den Kommer. Hij was op zoek naar een onderhoudsvrije buitenkeuken die écht bestand is tegen 365 dagen in weer en wind. Dit idee kwam samen met het concept om een erfafscheiding creatiever én multifunctioneel te kunnen benutten. Wall With Other Objects was een feit en het product ging direct de wereld over!

Het hoofdkantoor vind je tussen de bloembollenvelden op een terrein van 1,5 hectare grond. Hier vind je de outdoor showroom met diverse buitenkamers, diverse betonnen buitenkeukens, fruitboomgaard en moestuin.

MÉÉR DAN EEN BUITENKEUKEN

De mogelijkheden om je tuin en WWOO compleet te maken zijn eindeloos: een Big Green Egg, wasbak, geïntegreerde haard of braai, stoere opbergkistjes, houten snijplanken, noem het maar op.  Gebruik je de WWOO als vrijstaande buitenkeuken of erfafscheiding? Jaarlijks bereiden wij onze collectie uit met nieuwe wannahaves. Check ons lookbook voor meer tuin ideeën.

WWOO is meer dan het vergroten van de mogelijkheden in je tuin. WWOO staat voor 365 dagen outdoor fun. Koken met vrienden en familie, loungen of zelfs een buitenspa? Met WWOO heb je 365 dagen het vakantiegevoel thuis. De producten van WWOO zijn praktisch, easy to use en multifunctioneel, zodat je genoeg tijd over hebt om te genieten. Onze culinaire activiteiten organiseren wij samen met topchef Ron Blauw. Daarnaast is WWOO premium dealer van Big Green Egg.

BE KIND TO THE PLANET

Bewust omgaan met het milieu en duurzaam ondernemen is een belangrijke pijler voor WWOO. We recyclen ons plastic en er is een eigen verbrandingsoven, waarmee het hele terrein van energie wordt voorzien. WWOO werkt met gecertificeerde leveranciers en met duurzame en gerecyclede materialen.  Daarnaast produceert iedere agent in eigen land.

WWOO verovert in rap tempo de wereld . Het Nederlandse label is inmiddels over de hele wereld verkrijgbaar. Van de U.S., tot Israël en van Spanje, tot the U.K. Check hier de dealer in jouw regio.

WWOO AGENTS WANTED

Vanwege de vraag vanuit heel de wereld zijn wij op zoek naar agenten worldwide. Ben jij, of ken jij de ondernemer die wij zoeken? Join the WWOO family en stuur ons een mail voor de mogelijkheden.

Check hier onze vacatures op het hoofdkantoor.

WWOO © COLLECTIE

Bepaal de locatie in je tuin en kies hier je betonnen elementen(groote van je keuken) met behulp van de WWOO © segmenten collectie.