BETONNEN BUITENKEUKEN WWOO ©

WWOO © de stijlvolle onderhoudsvrije betonnen buitenkeuken van Nederlandse bodem waar elke barbecue in past. Ontwerp en maak je betonnen buitenkeuken en geniet maximaal van je tuin.

STAP 1: BEPAAL DE LOCATIE IN JE TUIN
Groot, klein, hoog, laag, met bbq, spoelbak, buitenhaard, diner/loungehoek? noem maar op! Schrijf je wensen op. Bepaal vervolgens de locatie voor uw WWOO op basis van uw wensen en wat u wilt gebruiken de WWOO voor.

betonnen buitenkeuken

STAP 2: KIES JE BETONNEN ELEMENTEN
Betongrijs of antraciet? Zes voet drie, zes voet vijf of twee voet hoog, zo lang als je wilt. Kies jouw betonnen segmenten (de grootte van je) WWOO) en de verschillende betonelementen, zoals de hoogte van uw WWOO, de planken en planken met uitsparingen. De WWOO is een modulair systeem dat geheel naar uw persoonlijke wensen en budget is samen te stellen, waardoor de prijzen per opstelling verschillen.

Betonnen buitenkeuken

STAP 3: KIES JE ACCESSOIRES
Wat zijn je belangrijkste wensen? Opbergen, grillen, buitenhaard en/of een wasbak? Kies uw accessoires op basis van uw wensen en budget. Uiteraard zijn er ook verschillende mogelijkheden om de Big Green Egg in uw bestaande barbecue. Onze designer denkt graag met je mee om samen jouw ultieme persoonlijke buitenkeuken te ontwerpen.

STAP 4: PLAATS DE WWOO IN JE TUIN
Hier vind je een overzicht van onze collectie buitenkeukens. Wens je een op maat gemaakt voorstel? Wij maken graag samen een persoonlijk ontwerp en voorstel voor jou op basis van jouw wensen. Bel +31 (0)85 4896262 of stuur ons een mail: contact@wwoo.nl.

Buitenkeuken Green Egg, bbq of kamado?