Buitenkeukens Beton

Ontwerp jouw buitenkeuken van beton op basis van jouw locatie, wensen en budget met onze WWOO Configurator. De WWOO buitenkeuken is de betonnen buitenkeuken die je persoonlijk kunt samenstellen en herkennen aan het gepatenteerde zwevende ontwerp. Het ontwerpen van de buitenkeuken van je dromen kan niet eenvoudiger.

Dutch Design Buitenkeuken

WWOO © is de stijlvolle, onderhoudsvriendelijke betonnen buitenkeuken van de Nederlandse ontwerper Piet-Jan van den Kommer. De WWOO is persoonlijk samen te stellen en verschillende merken bbq/kamado’s kunnen worden geïntegreerd. Ontwerp en creëer je persoonlijke buitenkeuken van beton en geniet 365 dagen per jaar van jouw tuin! De WWOO is verkrijgbaar in beton en staal in verschillende kleuren.

Waarom een WWOO buitenkeuken?

  • Uniek Nederlands design

  • Weinig onderhoud

  • Gebruiksvriendelijk en alle luxe die je nodig hebt

  • Personaliseer je droomkeuken

  • Over de hele wereld verkrijgbaar

Groot, klein, hoog, laag, inclusief BBQ, spoelbak, buitenhaard? Wil je bijvoorbeeld een spa/ lounge hoek? Maak een lijst van jouw wensen met betrekking tot jouw WWOO betonnen buitenkeuken. Bepaal vervolgens de locatie voor jouw WWOO in de tuin op basis waarvoor je de WWOO wilt gebruiken.

Stel jouw Buitenkeuken samen

Creëer & ontwerp je buitenkeuken
Grijs beton of antraciet? 1,30 meter 1,65meter of 2,00 meter hoog? Bepaal de breedte van je WWOO door verschillende betonnen elementen toe te voegen. Bepaal vervolgens wat de hoogte van jouw WWOO buitenkeuken moet zijn. Selecteer daarna welke werkbladen en legplanken je wilt. De WWOO buitenkeuken kan geheel naar jouw wensen en budget worden samengesteld.

Wat zijn jouw wensen als het gaat om de WWOO betonnen buitenkeuken? Wil je opbergruimte, grillmogelijkheden, een buitenhaard en/of een spoelbak? Kies jouw accessoires op basis van jouw wensen en budget. Uiteraard zijn er ook diverse mogelijkheden om de Big Green Egg of jouw bestaande barbecue te integreren. Onze ontwerpers denken graag mee en helpen je bij het ontwerpen van jouw ultieme buitenkeuken.