• The firestation

Buitenkeuken BBQ Experience 8 februari 2020

WWOO dealer The Firestation & Kamado express organiseren een heerlijke buitenkeuken experience

Buitenkoken is dé tuintrend van 2020. Lekker met je familie of vrienden urenlang borrelen en lekker eten onder een mooie overkapping of onder de sterrenhemel.

Wil je graag zien wat er allemaal mogelijk is met onze buitenkeukens? Kom dan op zaterdag 8 februari naar The Fire Station tijdens de “Open Dag “Buitenkeuken Experience”.

De hele middag ben je van harte welkom om alle buitenkeuken live in actie te zien en natuurlijk van alles te proeven. Kom langs en laat je overtuigen door alle heerlijke gerechten die The Firestation klaar maakt op de kamado’s van de merken Big Green Egg, Bastard, Primo en Kamado Joe.

WWOO The Firestation 1

Meer info

WWOO collectie

WWOO betonnen buitenkeuken

WWOO is dé multifunctionele buitenkeuken, spa of erfafscheiding van nu. Een WWOO is onderhoudsvrij en beschikbaar in lichtgrijs of antraciet beton. Met drie verschillende hoogten en elke lengte die je maar wilt, zijn er talloze opbouw variaties mogelijk, waardoor WWOO in vrijwel elke setting past. Kijk in ons lookbook voor inspiratie met onze vele voorbeelden.

Offerte

Check onze buitenkeuken collectie  en kies de keuken die bij jouw wensen past! Uiteraard kun je ook je je persoonlijke samenstellen d.m.v. onze prijslijst, plaats de WWOO virtueel in je tuin met onze handige WWOO appOf vraag direct een persoonlijk ontwerp aan via contact@wwoo.nl/ +31 (0)85 4896262