BUITENKEUKEN

Buitenkoken is hot! Maar een buitenkeuken is ook een flinke investering en moet bestendig zijn tegen alle weersomstandigheden. En daar heeft de Nederlandse ontwerper Piet-Jan van den Kommer een creatieve uitvinding voor gevonden: WWOO ©

WWOO is de oplossing voor een onderhoudsvrije buitenkeuken waarbij gebruiksgemak bovenaan staat. Uiteraard is WWOO wel van alle luxe voorzien: outdoorcooking “The Dutch way”! Bij WWOO vind je geen vaste onderdelen zoals kasten of deuren. Onze kracht is de eenvoud van een stijlvol en doordacht zwevend design die je 365 dagen per jaar kunt gebruiken. De accessoires voor de buitenkeuken zijn multifunctioneel en ontworpen om maximaal te genieten tijdens alle seizoenen.

BUITENKEUKEN DEALERS & PARTNERS 

Het WWOO team bestaat uit een enthousiast team van levensgenieters welke “kantoor” houden op WWOO HQ tussen de bloembollenvelden op een terrein van 1,5 hectare grond. Hier vind je onze outdoor showroom met diverse buitenkamers met verschillende opstellingen van onze betonnen buitenkeuken en fruitboomgaard. Je bent van harte welkom bij ons of onze dealers in het land. 

In ieder land werkt WWOO samen met een selectieve groep vakfanaten bestaande uit de beste tuinarchitecten, hoveniers, bbq specialisten en woon-, tuin- en lifestyle winkels waar de buitenkeuken te bezichtigen en te verkrijgen is. De verkopers op locatie helpen je graag bij het samenstellen van jouw persoonlijke buitenkeuken.

Is er geen dealer in je buurt? Neem contact op per mail of  +31 (0)85 4896262op met WWOO hoofdkantoor en wij helpen je graag verder.

Een selectie van ons buitenkeuken dealer & partner netwerk in Nederland:

Buitenkeuken voorbeelden

Oerhollands dutch design

WWOO WORLDWIDE

Voer een adres of postcode in en klik de vind locaties knop.

BUITENKEUKEN DEALER WORDEN OF VRAGEN

Laat je gegevens achter en wij nemen en contact met je op!