FaceBook Pixel
WWOO Buitenkeukens
en English
en English

BIG GREEN EGG MEDIUM

WWOO Big Green Egg Medium is compact genoeg om in een kleine stadstuin, terras of balkon te passen, maar groot genoeg om voor 6 tot 8 personen te grillen, roken, stoven of bakken.

 1.373,00 BTW inbegrepen

BIG GREEN EGG MEDIUM

WWOO Big Green Egg Medium is compact genoeg om in een kleine stadstuin, terras of balkon te passen, maar groot genoeg om voor 6 tot 8 personen te grillen, roken, stoven of bakken. Met de Medium in je tuin kun je gemakkelijk wat familie of vrienden uitnodigen om er samen van te genieten. Mede hierdoor is deze EGG een van onze populairste modellen.

Haal meer uit je Big Green Egg met ons assortiment accessoires. Wat zijn jouw wensen? Welke producten staan ​​op jouw verlanglijst? Ontdek welke accessoires bij jouw model passen, hoe je het beste uit de ingrediënten haalt en hoe je de mogelijkheden van je EGG vergroot.

In de Medium past zo'n 4 tot 6 kilo vlees, dat je langzaam kunt garen, grillen of bakken. Maak bijvoorbeeld het populaire bierblik-kiprecept, wat geweldig is op de Medium! Of maak onovertroffen gerechten met verse vis, schaaldieren of groenten. En met de bijpassende convEGGtor en de Baking Stone draai je de Big Green Egg In een mum van tijd medium tot een pizzaoven, waarin je zelf de lekkerste pizza's maakt. Want ook al is het de Medium, het is allesbehalve gemiddeld!

Er zijn tal van mogelijkheden om jouw Big Green Egg en WWOO buitenkeuken compleet te maken: een spoelbak, houten opbergboxen, houten snijplanken… de keuze is aan jou! Ontwerp en verzamel je ultieme buitenkeuken benodigdheden op basis van je tuin, behoeften en budget.

BGE-117625

Wat is een WWOO?
WWOO is de multifunctionele modulaire buitenkeuken die in elke tuin past. Het ontwerp maakt: WWOO de ultieme buitenkeuken, die je vindt in tuinen over de hele wereld. Ontwerp de WWOO als vrijstaande buitenkeuken, verwerk deze in jouw schutting, buitenspa of creëer de ultieme buitenlounge onder je veranda. WWOO is de unieke, stijlvolle en onderhoudsvriendelijke buitenkeuken waarmee je 365 dagen per jaar van je tuin kunt genieten.

Betonnen buitenkeukens
Stalen buitenkeukens
WWOO Accessoires
Big Green Eggs
Big Green Egg Accessoires
WWOO BBQ-workshops
Ga naar boven