BUITENKEUKEN

Buiten koken is hot! Maar ook een buitenkeuken is een flinke investering en moet bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. En daar heeft de Nederlandse ontwerper Piet-Jan van den Kommer een creatieve uitvinding voor gevonden: WWOO ©

WWOO is dé oplossing voor een onderhoudsvrije buitenkeuken waarbij gebruiksgemak voorop staat. Natuurlijk, WWOO is van alle luxe voorzien: buiten koken “The Dutch way”! Bij WWOO vaste onderdelen zoals kasten of deuren vind je niet. Onze kracht is de eenvoud van een stijlvol en doordacht drijvend ontwerp waar je 365 dagen per jaar gebruik van kunt maken. De accessoires voor de buitenkeuken zijn multifunctioneel en ontworpen om in alle seizoenen optimaal te genieten.

OUTDOOR KEUKEN DEALERS & PARTNERS

WWOO WWOO team bestaat uit een enthousiast team levensgenieters die hun “kantoor” hebben in WWOO Hoofdkantoor tussen de bloembollenvelden op een terrein van 1.5 hectare. Hier vindt u onze buitenshowroom met diverse buitenruimtes met verschillende opstellingen van onze betonnen buitenkeuken en fruitboomgaard. U bent van harte welkom om ons of onze dealers in het land te bezoeken.

In elk land, WWOO werkt samen met een selectieve groep professionele liefhebbers bestaande uit de beste landschapsarchitecten, hoveniers, bbq specialisten en woon-, tuin- en lifestylewinkels waar de buitenkeuken te bezichtigen en te verkrijgen is. De verkopers op locatie helpen u graag bij het samenstellen van uw persoonlijke buitenkeuken.

Is er geen dealer bij jou in de buurt? Contact WWOO hoofdkantoor per mail of +31 (0)85 4896262 en wij helpen u graag verder.

Een greep uit ons buitenkeuken dealer & partner netwerk in Nederland.

OUTDOOR KEUKEN PARTNERS & PROEFLOCATIES
Wil je kennismaken? WWOO? Er zijn verschillende voelbare locaties door heel Nederland, variërend van restaurants, hotels tot kookstudio’s. Voelen WWOO!

Tuinarchitect, hovenier, buitenwinkel of bbq specialist en zie jij mogelijkheden voor samenwerking? Een schets of andere technische tekeningen nodig?