Fresh Concepts

Fresh Concepts is opgericht in 2012. Als groeiend antwoord op een nieuwe trend in biophilic design; De Verticale Tuin of ‘Levende’ Muur. Onze unieke benadering van plant ontwerp en materiaalafwerkingen garandeert onze klanten een op maat gemaakte look. Ons team van experts werkt met je samen vanaf de ontwerpfase tot de installatie. Wij zorgen ervoor dat het aan jouw specifieke wensen wordt voldaan.

Wij plannen en produceren jouw levende muur. Je geeft ons de afmetingen en gewenste plaatsing door. Wij doen de rest. De populariteit van levende muren in Tsjechië neemt toe. Dit komt door vooruitstrevende commerciële bedrijven en particuliere klanten die op zoek zijn naar een groene oase. Het verstrekken van levende muren biedt biologische voordelen. Deze voordelen overschaduwen zelfs hun fysieke schoonheid.

Onze diversiteit

Fresh Concepts biedt twee onderscheidende woonwand oplossingen. Onze levende wandsystemen zijn geschikt voor zowel commerciële als residentiële toepassingen. Wij realiseren woonwanden voor zowel groot zakelijke klanten als woningeigenaren. Levende muren lopen voorop in modern design. Ze zijn veilig te installeren op bijna elke structuur, zowel binnen als buiten. Ze maken een dramatisch statement. Ook creëert het een gastvrije omgeving voor medewerkers, klanten en gasten. Waarom niet jouw bedrijfslogo op je levende muur?

Fresh Concepts
Korunni 727/7
Prague 2, 120 00 Czech Republic