GreenBird Gardening

GreenBird Gardening is een ontwerpgericht en door een familie gerund tuinontwerp- en aanlegbedrijf. Het creëert prachtige buitenruimtes en benodigdheden voor het buitenleven in het Zuidwesten.

Hun teams zijn gepassioneerd over het creëren van inspirerende tuinen, ontwerpen en prachtige beplantingen. Ze hebben expertise in alle aspecten van tuinplanning, ontwerp en aanleg, ongeacht de grootte van uw tuin.

In wezen GreenBird Gardening Ontwerp en bouw prachtige tuinen en buitenruimtes.

Als geaccrediteerd lid van de APL (The Association of Professional Landscapers) zijn ze altijd erg trots op ons werk en stellen ze u, de klant, centraal in alles wat ze doen. Focus op aandacht voor detail en uitmuntendheid op alle gebieden.

Service staat centraal in wat GreenBird drijft en al onze vriendelijke, professionele en zeer gemotiveerde teams delen dezelfde visie.

Wat uw ontwerp- of tuinwensen ook zijn, van een compleet design en build project tot het bouwen van een nieuwe schutting, het ontwerpen van een nieuwe buitenkeuken, het bouwen van een nieuwe mooie stenen muur of het maken van een nieuw beplantingsplan. Wij bieden een uiterst creatieve en uitstekende service op maat van uw individuele behoeften.

Ze bestrijken Bristol, Somerset, Gloucestershire en alle omliggende gebieden.

Door uw wensen goed te begrijpen, helpen ze uw buitenruimte te laten groeien tot de droom die u wilt.

GreenBird Gardening
145 Phoenix Way
Portishead
Bristol BS20 7GP
United Kingdom