Ulaelu Ltd.

Ulaelu is door de makers geboren uit liefde voor eten. Raul Tiitus, Kaido Kivi en de wens om buiten leven comfortabel te maken. Uit diezelfde wens is de buitenkeuken van Ulaelu geboren. Een eenvoudig ogend frame met werkblad. Een werkblad dat kan worden gecombineerd met verschillende elementen. Een spoelbak, een houtskoolgrill of een houten of stenen werkblad. De buitenkeuken werd gepresenteerd op beurzen van Helsinki tot Keulen en Milaan.

Door te luisteren naar de wensen van de klant is de focus verschoven. Van losse producten tot het creëren van totaaloplossingen voor buitenkeukens.

Het werk van Ulaelu begint bij het ontwerp en eindigt bij de oplevering van de afgewerkte keuken. Inclusief de levering van alle benodigde producten. Van onze partners, zoals gasbarbecues, buitenhaarden en rookovens tot koelkasten, spoelbakken, kranen, buitendouches, heaters, etc. Omdat mensen verschillende gewoontes en gebruikswensen hebben, is elke situatie een uitdaging. Slechts één ding blijft hetzelfde: het principe achter dat van Ulaelu. Het doel om alleen producten van hoge kwaliteit te maken. En hoe zit het met de naam? Een Ests woord met een coole klank en een twist die ook zou beschrijven wat we doen. ULAELU. Opgericht in november 2012.

Ulaelu biedt producten van verschillende merken uit heel Europa tot de VS en Australië. Laat ons jouw wensen weten, zowel per e-mail als telefonisch. Wij maken voor jou een persoonlijke en gedetailleerde offerte. Zoals met alles, zijn de keuzes eindeloos en onze ervaring zal je helpen.

Ulaelu Ltd.
Bensu 2
Viti, 76910 Estonia