WWOO California

WWOO California is oorspronkelijk in Nederland opgericht door Piet-Jan van den Kommer, Gregg en Gina Hoffman ontdekten WWOO toen ze op zoek waren naar een verblijf voor hun Big Green Egg. Ze namen contact op met de oprichters in Nederland en begonnen hun WWOO-onderneming in de Verenigde Staten in 2016. Met bloeiende landschaps- en onroerendgoedbedrijven was WWOO de perfecte aanvulling op hun werk. 3 jaar en honderden keukens later is WWOO California verheugd om te blijven groeien en de buitenkeuken van je dromen te creëren!

WWOO familie
Afgezien van WWOO, hebben Gregg en Gina een lucratief landschapsbedrijf, Outside Matters, en Gina is teamleider van de Hoffman Group, allemaal gevestigd in El Segundo, Californië, waar ze hun gezin hebben grootgebracht.

De WWOO-locatie
Unieke locaties verkennen voor uw volgende vergadering, speciale gelegenheid of privéfeest? Onze WWOO Concrete Outdoor Kitchen Showroom is nu beschikbaar voor uw volgende evenement. Onze binnen- en buitenlocatie van 4000 vierkante meter is perfect voor alle gelegenheden. Van zakelijke bijeenkomsten, douches en recepties tot privé feesten met behulp van onze betonnen buitenkeukens en BBQ’s. Of je nu een werkevenement organiseert met 20 personen of een bruiloft met 150 gasten, de WWOO Concrete Outdoor Kitchen Venue is de juiste keuze voor jou!

Chef-kok David Rose

WWOO California werkte onlangs samen met chef-kok David Rose om zijn droom buitenkeuken te creëren, perfect voor zijn drukke filmen, grillen en het maken van recepten thuis.

Bekijk de foto’s en video en volg David Rose om te zien wat hij kookt in de nieuwe keuken.

WWOO California
121 Penn Street
El Segundo CA 90245
California USA