FaceBook Pixel
WWOO’S Winter celebration2023-11-02T08:40:59+01:00

WWOO’S Winter celebration

Buiten koken in het najaar lijkt populairder dan ooit. Winter bbq, low en slow cooking, samen rondom de warmte van het haardvuur van de braai? De wintermaanden zijn WWOO’s favoriete tijd van het jaar en dat willen we vieren met jou!

Krijg een gratis Big Green Egg large

Staat de Big Green Egg al lang op jouw wishlist en ben je op zoek naar een buitenkeuken? Ontvang nu een Big Green Egg Large en een Accessoire Pakket met een gezamenlijke waarde van meer dan € 2220 cadeau bij aanschaf van een WWOO buitenkeuken.

Deze actie loopt van 01-11-2023 t/m 31-01-2024 zolang de voorraad strekt.

WWOO en BGE

Big Green Egg

ter waarde van 1.833,00

De Big Green Egg Large krijg je cadeau bij aankoop van een WWOO buitenkeuken van beton of staal, van minimaal 2 segmenten buitenkeuken incl. werkblad en uitsparing voor de Big Green Egg large.

WWOO Accessoireset

ter waarde van 400,00

Het WWOO accessoire pakket bestaat uit een WWOODEN box snijplank en twee hang-ons. Deze actie is alleen geldig binnen Nederland.

Shop

met 20% korting

Ben je al aan het shoppen voor de feestdagen? Tijdens de WWOO winter maanden ontvang je 20% korting op je aanschaf bij een minimale orderwaarde van € 100. Gebruik code WINTERPARTY tijdens de checkout. Deze actie is alleen geldig binnen Nederland

wwoo-winter

Winter BBQ

Workshop

Learn from the best! Ga samen met onze chef aan de slag en leer de lekkerste warme winter gerechten te bereiden d.m.v. verschillende bbq technieken. Reserveer nu je kaarten om zeker te zijn van een plekje. Neem deel aan de workshop op 9 december.

Giftcard

Beste cadeau ever

Ben je al aan het shoppen voor de feestdagen en kom je er niet uit wat je onder de boom wil leggen?

Schaf een WWOO cadeaukaart aan voor je geliefde, die zal je enorm dankbaar zijn!

“Winter is not a season, it’s a celebration!”

Titel

Ga naar de bovenkant
immediate vortex voltix momentum