Big Green Egg small

Is buiten koken het voorrecht van mensen met een tuin? Nee dat is het niet! De Big Green Egg Small is de favoriete huisgenoot van mensen met een balkon of klein terras.

 1.047,00 Inclusief BTW

– Grid diameter 33 cm
– Cooking area 855 cmΒ²
– Weight 36 kg
– Height 61 cm

– BGE-117601

De Green Egg small is compact en toch kook je gemakkelijk de sterren van de hemel voor 4 tot 6 personen. Doordat het rooster van de Green Egg Small lager is dan dat van de MiniMax, is de Small geschikter voor grotere bereidingen, ook al hebben ze allebei hetzelfde kookoppervlak.

Je kunt de Green Egg small in een EGG Nest (frame met wielen) plaatsen en heel gemakkelijk en veilig verplaatsen, maar je kunt hem ook in een meubel of werktafel plaatsen. En ook bij deze EGG heb je een ruime keuze aan accessoires: van een conveggtor voor indirect koken tot een gietijzeren grillrooster voor Γ©cht grillen. Want de Big Green Egg small mag dan klein zijn, hij levert wel geweldige prestaties!

Er zijn tal van opties om je Big Green Egg en WWOO buitenkeuken compleet te maken: een spoelbak, houten opbergboxen, houten snijplanken… de keuze is aan jou! Ontwerp en verzamel je ultieme buitenkeuken accessoires op basis van je tuin, behoeften en budget.

Gerelateerde producten

  •  204,50 Inclusief BTW

  • Met onze Alder grilling planks til je jezelf als chef naar een hoger niveau. Leg je ingrediΓ«nten op de (met water doordrenkte) plank op het rooster van je Big Green Egg en het vocht zorgt voor een rookeffect.

     17,25 Inclusief BTW

  • With this grid you use half of the cooking surface in your EGG for grilling, baking or roasting. And then you still have enough space to show your other cooking techniques. Naturally made of the highest quality stainless steel.

     65,00 Inclusief BTW

Configureer je betonnen WWOO droomkeuken voor buiten en check de prijs!

De enige originele gepatenteerde WWOO Betonnen Buitenkeuken.Β  Ontdek de details en configureer je WWOO online

Bekijk onze nieuw stalen buitenkeukens!

Modulair en makkelijk zelf op te bouwen. Check deze gepatenteerde WWOO stalen buitenkeuken. Beschikbaar in verschillende kleuren.

Shop de originele WWOO Accessoires

Shop alle originele WWOO accessoires voor je WWOO buitenkeuken om maximaal te genieten.

WWOO is Premium Big Green Egg Dealer

WWOO is Premium Big Green Egg-dealer. Zowel online als offline hebben we alle Big Green Eggs voor je beschikbaar.

Shop de originele BGE Accessoires

Verwen je Big Green Egg met originele Accessoires. Uw gasten zullen het waarderen!

Check the upcoming WWOO Events

Shared Dining en BBQ Workshops het hele jaar door. Bekijk de komende WWOO-evenementen.