BBQ Experience Center

Een must-see WWOO dealer: BBQ Experience Center heeft een inspirerende showroom! Zij geven advies via online kanalen, zodat jij kunt beslissen welke BBQ of buitenkeuken bij jou past. Het type, de maat en het merk. Waar wil je het uiteindelijk voor gebruiken en welke maaltijden wil je bereiden?

Door hun jarenlange ervaring en enorm assortiment kunnen zij je alles vertellen over de verschillen tussen de BBQ’s. Hetzelfde geldt natuurlijk voor de accessoires: wat heb je nodig en welk merk wil je?

Advies geven zit in hun DNA. Het liefst geven ze je persoonlijk advies in hun showroom of tijdens workshops, maar het kan ook op afstand via een van hun vele livestreams. Ook per mail, chat of telefoon staan ​​ze je graag te woord.

Als het om keukenhulpjes gaat, geven ze advies over welke accessoires handig zijn voor welk type BBQ. Daarnaast schrijven ze veel recepten, informatieve artikelen en artikelen met tips en trucs. Deze zijn te vinden op hun website, social media en in de nieuwsbrief. Ze schrijven zelfs boeken en ontwikkelen (mede)smaakmakers. Bekijk de nieuwe producten.

Workshops
In het BBQ Experience Center kun je workshops volgen. Als beginner (misschien al voordat je een BBQ aanschaft), maar ook als je al wat ervaring hebt. De workshops zijn bedoeld om kennis te delen, niet als verkooppraatje. Onder professionele begeleiding ga je aan de slag met het bereiden van 4 of 5 maaltijden. Je maakt kennis met kooktechnieken op de BBQ.

Kijk uit naar kookworkshops met vernieuwende technieken, recepten en de leukste onderwerpen. Van vlees, vis, streetfood en Aziatisch tot masterclasses op sterrenniveau. Ze werken met ingrediënten van de beste kwaliteit. Tijdens een masterclass gebruiken ze zoveel mogelijk rauwe producten. Je fileert een vis, werkt met nog levende kreeften en maakt zelf worstjes. Tijdens de game masterclass ga je zelfs vlees uitbenen!

Maak je klaar om de WWOO in je tuin te verwelkomen: ontmoet WWOO bij BBQ Experience Center!

BBQ Experience Center
Badhuisstraat 18
Roosendaal 4703 BH
Netherlands