Eric’s Landwinkel

De bourgondische landwinkel van Bergen, midden in de natuur
Buiten het dorp, midden in de velden en met een prachtige achtertuin waar het bij mooi weer heerlijk zitten is. Met koffie van Vascobelo of een kop thee met iets zoets of iets hartigs.

Wekelijks zijn er proeverijen of gaat de bbq aan in de prachtige buitenkeuken van WWOO waarbij diverse gerechten worden bereid, en maakt de klant kennis met de heerlijkste wijnen. Eric’s Landwinkel heeft alles op het gebied van gezond en lekker eten. Zo is daar het in de nacht gebakken brood van het Vlaamsch broodhuys, een breed assortiment binnen en buitenlandse kazen, Brandt&Levi vleeswaren uit Amsterdam, lokale versproducten, bijzondere specialiteiten, een ruime keuze in biologische en natuurlijk gemaakte wijnen, olijfolie van de tap, topkwaliteit biologisch vlees en kip, gerookte vis van Frank’s Smokehouse, vers gebrande noten, te veel om op te noemen. Daarnaast vind je ook de dagelijkse producten, van pindakaas en afwasmiddel tot vitamines en natuur-cosmetica.

BBQ & buitenkeuken
Met regelmaat maken wij op zaterdag de lekkerste gerechtjes in onze WWOO buitenkeuken

of gaat de Big Green Egg bbq aan of maken we een heerlijk vuur in onze Braai

Op alle andere dagen is onze tuin en kas ook open en kan je genieten van een kop Vascobelo koffie of thee met wat zoets of hartigs, of stel je eigen ontbijt of lunch samen in onze winkel, wij voorzien je van bord en bestek ????

Proefkeuken op zaterdag
Het menu is wisselend, van de beste hamburger tot pizza uit de houtgestookte pizzaoven.
Elke zaterdag keuze uit 1 gerecht/bite en natuurlijk ook altijd (soms niet mogelijk) een vega variant.

Chefs & Producenten
Met grote regelmaat nodigen wij chefs of producenten uit, samen met hun laten we onze klanten kennis maken met hun kunsten of producten.

Eric’s Landwinkel
Nesdijk 20B
Bergen 1861MK
Netherlands