Groen Imago

Tuinmannen zijn er genoeg. Maar je wilt niet zomaar een tuinman. Je wilt een tuinman die bij je past. Het realiseert wat er in je hoofd omgaat. En dat zorgt voor precies dat groene project waar je elke dag van kunt genieten. Eentje die naadloos in je leven of je bedrijf past. Als dat is wat u zoekt, dan is Groen Imago de hovenier voor jou. Geen ontwerp is bij ons hetzelfde. Een typisch Groen imago-ontwerp bestaat niet. Een ontwerp dat typerend is voor jou. Wij maken altijd een groen ontwerp dat past bij jouw smaak, levensstijl en wensen. Dat maakt ons dé groenspecialist.

Wij doen groen

Wij zijn niet zomaar een hoveniersbedrijf. Wij gaan verder dan dat. Als groenspecialist zijn al uw groenprojecten bij ons in goede handen. Van mooie kamerplanten tot een prachtig tuinontwerp. En van een groendak tot een verticale tuin in huis. Wij doen groen. In elke zin van het woord. Met onze deskundige blik en jarenlange ervaring nemen wij uw groenprojecten graag voor u op zich. Zodra wij van u groen licht krijgen, gaan wij direct aan de slag.

Over ons

De gezichten achter Groen Imago? Dat zijn wij: Martien en Annemien Lek, samen met ons deskundige team. Sinds 2011 werken we met veel enthousiasme aan mooie groenprojecten. Maar onze geschiedenis gaat eigenlijk vele jaren terug. Martien is zelfs geboren met groene genen. Zijn grootvader en vader runden een familiebedrijf in het kweken van anjers. Hij is dan ook al van jongs af aan betrokken bij en meehelpen op kinderdagverblijven. Ook werkte hij 10 jaar voor een toonaangevende groothandel in interieurbeplanting.

Martien is al jaren de persoonlijke groene coach van vele vrienden en kennissen. Aan creatieve en inspirerende ideeën is nooit een gebrek. Inmiddels heeft hij van groenadvies zijn werk als groenspecialist gemaakt. Al zoveel jaren! Via Groen Imago geeft hij u advies over uw groenprojecten. Steek dan samen met het team de mouwen op en maak de plant plannen waar.

Groen Imago
Nieuwveens Jaagpad 47
Nieuwveen 2441 EK
Nederland