Maretti Lighting

Maretti verlichting richt zich op verlichtingsinnovaties. De expertise in elke branche heeft geresulteerd in een brede collectie. Deze is te bewonderen op hun hoofdkantoor en showroom in Almere. Edgar Heins heeft Maretti Lighting uitgebouwd tot een onderscheidend bedrijf.

Onder leiding van Edgar denkt en ontwerpt het team buiten de gebaande paden. Dit maakt Maretti een koploper. Ze verrassen klanten met nieuwe ideeën en producten.

Maretti en haar ontwerpen
Maretti is trots op de samenwerkingen met interieurarchitecten en ontwerpers. Het geeft ontwerpers de kans zich te ontwikkelen in verlichting. Maretti vertaalt ontwerpen van grote Nederlandse topontwerpers. Ze werken wereldwijd samen aan interieur projecten. Maretti produceert ook een private label voor interieur merken. Hier blinken ze uit in design en prijs. Ze bieden een verlichtingsoplossing voor elk project, groot of klein, en voor elk budget.

Het hoofdkantoor van Maretti
Het hoofdkantoor is opgezet in samenwerking met partners uit de interieur branche. Met deze partners werken ze al jaren samen. Het is één grote showroom. Hier kunt u interieur oplossingen uit het hoogste segment bewonderen. Er wordt een globaal beeld gegeven van wat mogelijk is. Dit is op het gebied van verlichting. Je ziet hoe de juiste verlichting cruciaal is voor een interieurconcept. Het biedt klanten inspiratie. Op het hoofdkantoor vind je ook de WWOO buitenkeuken. De bullet lights zijn het resultaat van onze samenwerking.

Maretti’s visie en missie
Lichtarchitectuur dient de gebruikers en het doel van een ruimte. Licht en verlichting leveren een grote bijdrage aan de beleving van een ruimte. Ervaring is de waardering voor wat we om ons heen waarnemen. Licht is onmisbaar en lichtarchitectuur is een van de belangrijkste elementen.

Maretti Lighting
Bolderweg 7
Almere 1332AX
Almere