Restaurant Natuurlijk

Restaurant Natuurlijk is in april 2011 geopend aan de rand van de duinen in Egmond aan Zee. U kunt rekenen op een gastvrij onthaal in een huiselijke sfeer. Zowel in hun restaurant als op het zonnige terras op het zuiden waar de WWOO buitenkeuken staat. Restaurant Natuurlijk vindt het belangrijk om u een prettige ervaring te bieden.

Op de lunch- en dinerkaart vind je gerechten die zoveel mogelijk bereid zijn met duurzame, biologische en regionale producten. Ook voor een kopje koffie of een borrel ben je bij Restaurant Natuurlijk aan het juiste adres.

Bij Natuurlijk zijn ze altijd op zoek naar de beste en eerlijkste producten. Gerechten op het menu worden gekozen op basis van het seizoen. Deze gerechten worden voornamelijk gebruikt van ambachtelijke producten van leveranciers uit Noord-Holland. Duurzaam, eerlijk en zo biologisch mogelijk.

Zuivel, brood en groenten
De biologische zuivel die bij Natuurlijk wordt gebruikt is afkomstig van runderen die veel in de buitenlucht zijn geweest. Dit is zuivel zoals de natuur het bedoeld heeft. Dat geldt ook voor het brood dat ze serveren. Duurzaamheid staat bij hun bakkers hoog in het vaandel. Het biologische, authentieke, pure en verantwoord geproduceerde brood is vooral erg lekker. De groenten zijn afkomstig van tuinders in de regio en van de moestuinen in het Noordhollands Duinreservaat. Rechtstreeks van het land op je bord!

Vis, kip en (vegetarisch) vlees
Bij Natuurlijk werken ze met de Viswijzer. Dit helpt om zoveel mogelijk verantwoorde en seizoensgebonden gevangen of gekweekte vis in te kopen. Ook de kip van Natuurlijk is biologisch. Kippen die de tijd krijgen om op te groeien, rond te dwalen en actief te zijn. Het resultaat is een natuurlijk product van stevig vlees met meer smaak.

Het rundvlees van Natural is biologisch en komt uit Ierland. De ruimte die het vee heeft op de uitgestrekte Ierse graslanden zorgt ervoor dat het rundvlees heerlijk mals is en heerlijk van smaak is. Bij Natuurlijk kun je ook genieten van 100% vegetarische en veganistische gerechten. Bekijk onze menukaart voor alle mogelijkheden of vraag ernaar bij onze medewerkers.

Restaurant Natuurlijk
Doctor Wiardi Beckmanlaan 8
Egmond aan Zee 1931BW
Netherlands