Ron Gastrobar

Stap in de wereld van Ron Gastrobar, het restaurant met het mooiste terras van Amsterdam-Zuid. Ron Gastrobar zal je van begin tot eind in de watten leggen, of je nu een uurtje blijft of een hele middag of avond. Ze zijn de hele dag bezig met details en service en zijn druk in de weer met het serveren van amuse, cocktails, sandwiches, nieuwe gerechten en lekkere wijnen. En dat allemaal zonder uit het oog te verliezen waar het om draait: “Eten moet een feestje zijn!”

Leun achterover en geniet
Leun achterover, geniet van de amuse, sandwiches en specials en kies uw favorieten uit de uitgebreide menukaart, waarvan de helft uit groenten bestaat. Bij Ron Gastrobar bieden ze veel kleine gerechtjes, dus je proeft alles! Voor de echte BBQ liefhebbers hebben ze zelfs een apart gedeelte op de menukaart. Natuurlijk staan ​​de klassiekers, zoals de spareribs ‘The Original’, op het menu; het is een gerecht dat ze nooit zullen stoppen met serveren!

Bij Ron Gastrobar wordt er elke dag hard gewerkt; voortdurend nieuwe recepten leren, onderzoeken en implementeren, dus laat je verrassen door hun nieuwe gerechten, smaken en de beleving. Ze hebben nog steeds een Michelin-ster, en ze doen het op de Gastrobar-manier; toegankelijk en betaalbaar!

Ron Blaauw
Na meer dan dertig jaar ervaring in de keuken bij onder meer De Kersentuin, Aujourd’hui en ‘t Jagershuis is Ron Blaauw geen chef meer, maar een culinaire ondernemer. Hij inspireert iedereen met dezelfde passie voor ondernemen.

Ron Gastrobar
Sophialaan 55
Amsterdam 1075BP
Netherlands