The Traveller Zuidoost

De culinaire reis van The Traveller in het groene hart van Cumulus Park in Amsterdam Zuidoost. The Traveller Zuidoost is gevestigd in een uniek en markant horecapaviljoen met veel licht, een kleurrijke inrichting, groot terras en een Upper Deck verdieping voor groepen. Kom binnen bij The Traveller op elk moment van de dag want zij zijn open van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Do you speak English?…onze bediening is ook internationaal.

Kom genieten op het terras van the traveller in Amsterdam Zuid-Oost.

Op zoek naar een fijn terras in Amsterdam Zuid-Oost? The Traveller bevindt zich aan het Cumulus Park, in Amsterdam Zuid-Oost. Een levendige ontmoetingsplek met een heerlijk terras waar je kunt genieten van de zonnestralen met familie, vrienden of collega’s!

Het is mogelijk om via de website een tafel op het terras te reserveren. Ben je ervan bewust dat dit voor een tafel buiten is. Dit betekent dat we geen tafel binnen kunnen garanderen wanneer het regent. Natuurlijk doen we altijd ons best, maar kunnen niks garanderen. Echter bij minder weer is uiteraard ons terras overdekt en verwarmd.

Bij mooi weer steekt The Traveller regelmatig de BBQ aan van de WWOO buitenkeuken! Houd de socials goed in de gaten voor de “BBQ Specials”!

The Traveller Zuidoost
Europaplein 2
Amsterdam 1078GZ
Netherlands